קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות23
מגזין

שום ורוזמרין בשר טנדרלוין

שום ורוזמרין בשר טנדרלוין
אם יש לכם חומץ יין, פלפל, שיני שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו טנדרלוין בקר צלוי עם רוזמרין ושום, בשר בקר צלוי עם שום ורוזמרין, ו שום רוזמרין חזיר פילה (מתכונים דומים).

הוראות

1
שלב הראשון 5 מרכיבים בצלחת רדודה גדולה או כבד חובה zip-top שקית פלסטיק; להוסיף בשר בקר. לכסות או לאטום, ולהירגע לפחות 8 שעות, מפנה מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2
2
הסר בשר מן המרינדה, השלכת המרינדה.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
3
מניחים במחבת צלייה; מפזרים באופן שווה עם פלפל, ולתת לעמוד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
4
אופים ב 500 במשך 15 דקות או עד השחמה קלה. טמפרטורה נמוכה יותר 375; אופים 20 דקות נוספות או במידה הרצויה של doneness.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
5
תן tenderloin לעמוד 10 דקות לפני חיתוך.