קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות23
מגזין

שום ורוזמרין בשר טנדרלוין

שום ורוזמרין בשר טנדרלוין
אם יש לכם חומץ יין, פלפל, שיני שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו טנדרלוין בקר צלוי עם רוזמרין ושום, בשר בקר צלוי עם שום ורוזמרין, ו שום רוזמרין חזיר פילה (מתכונים דומים).

הוראות

1
שלב הראשון 5 מרכיבים בצלחת רדודה גדולה או כבד חובה zip-top שקית פלסטיק; להוסיף בשר בקר. לכסות או לאטום, ולהירגע לפחות 8 שעות, מפנה מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
2
הסר בשר מן המרינדה, השלכת המרינדה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
3
מניחים במחבת צלייה; מפזרים באופן שווה עם פלפל, ולתת לעמוד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
4
אופים ב 500 במשך 15 דקות או עד השחמה קלה. טמפרטורה נמוכה יותר 375; אופים 20 דקות נוספות או במידה הרצויה של doneness.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
5
תן tenderloin לעמוד 10 דקות לפני חיתוך.