שום ורוזמרין בשר טנדרלוין
אם יש לכם חומץ יין, פלפל, שיני שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו טנדרלוין בקר צלוי עם רוזמרין ושום, בשר בקר צלוי עם שום ורוזמרין, ו שום רוזמרין חזיר פילה (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 5 מרכיבים בצלחת רדודה גדולה או כבד חובה zip-top שקית פלסטיק; להוסיף בשר בקר. לכסות או לאטום, ולהירגע לפחות 8 שעות, מפנה מדי פעם.
הסר בשר מן המרינדה, השלכת המרינדה.
מניחים במחבת צלייה; מפזרים באופן שווה עם פלפל, ולתת לעמוד 30 דקות.
אופים ב 500 במשך 15 דקות או עד השחמה קלה. טמפרטורה נמוכה יותר 375; אופים 20 דקות נוספות או במידה הרצויה של doneness.
תן tenderloin לעמוד 10 דקות לפני חיתוך.