שום-פטריות פרוסות הודו
פרוסות הודו שום-פטריות הוא מתכון ללא חלב עם 4 מנות. , מתכון זה מכסה 9% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -36 גרם חלבון , 5 גרם שומן , ובסך הכל 246 קלוריות . המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש מרק עוף, קמח, מלח ופלפל. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות . בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי מוצק של 47% . אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: פרוסות הודו מבושל עם איולי מהיר (מיונז שום) , הודו עם פרוסות תפוח ופרוסות הודו לחם .
הוראות
בשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת, מערבבים את הקמח, האורגנו, הפפריקה, 1/2 כפית מלח ו-1/8 כפית פלפל.
מוסיפים הודו, כמה חתיכות בכל פעם, ומנערים לציפוי.
במחבת טפלון גדולה מצופה בתרסיס בישול, מבשלים תרנגול הודו בשמן בקבוצות על אש בינונית במשך 1-2 דקות מכל צד או עד שאינו ורוד יותר.
מוסיפים מרק ויין למחבת; מערבבים פנימה את הפטריות ואת יתרת המלח והפלפל. מבשלים ומערבבים במשך 4-6 דקות או עד שהפטריות רכות.
להוסיף שום; לבשל עוד דקה. מחזירים את הודו למחבת; חום דרך.