שומר אפוי פריך של מגזין אוכל ויין
שומר אפוי פריך של מגזין "מזון ויין" עשוי להיות בדיוק המשקה שאתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 7 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 178 קלוריות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. גשו לסופר וקנו שמן זית, שאלוט, פנקו ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: תלתן סקווש של מגזין "אוכל ויין", עוגת קרם קרמל של מגזין "אוכל ויין" עם ציפוי אורז פריך, ו שומר אפוי פריך.
הוראות
מחממים התנור ל 375°. על 2 גליונות אפייה גדולים, לטפטף את השומר עם 1/2 כוס שמן הזית; מתבלים במלח ופלפל.
אופים במשך 45 דקות, עד מתרכך.
במחבת, טוסט panko על חום מתון עד הזהב, 3 דקות.
מעבירים לקערה; מערבבים את הגבינה והקמח.
באותו מחבת, להמס את החמאה.
מוסיפים את השום, שאלוט וקורנית ומבשלים על אש מתונה עד שהשום מתרכך, 5 דקות; מוסיפים את הפנקו. מערבבים את הנותרים 1/2 כוס שמן והפטרוזיליה. מתבלים במלח ופלפל.
מורחים חצי מהשומר בזכוכית 9 על 13 אינץ ' או בתבנית אפייה קרמית.
יוצקים את היין על השומר, ואז מפזרים חצי panko על גבי. חזור עם השומר הנותר ופנקו. מכסים ואופים במשך 20 דקות, ולאחר מכן להסיר את רדיד ואופים במשך 10 דקות יותר, עד ציפוי הוא השחמה פריך.
הקראטין הבלתי עטוף יכול להיות עטוף בנייר כסף וקפוא עד שבוע.
אופים את צלחת עטוף בנייר כסף ישר מהמקפיא במשך 25 דקות, ולאחר מכן להסיר את רדיד ואופים במשך 15 דקות יותר.