קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות7
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

שומר אפוי פריך של מגזין אוכל ויין

שומר אפוי פריך של מגזין אוכל ויין
שומר אפוי פריך של מגזין "מזון ויין" עשוי להיות בדיוק המשקה שאתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 7 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 178 קלוריות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. גשו לסופר וקנו שמן זית, שאלוט, פנקו ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: תלתן סקווש של מגזין "אוכל ויין", עוגת קרם קרמל של מגזין "אוכל ויין" עם ציפוי אורז פריך, ו שומר אפוי פריך.

הוראות

1
מחממים התנור ל 375°. על 2 גליונות אפייה גדולים, לטפטף את השומר עם 1/2 כוס שמן הזית; מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
אופים במשך 45 דקות, עד מתרכך.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
בואו מגניב במשך 30 דקות.
4
במחבת, טוסט panko על חום מתון עד הזהב, 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצותפירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מעבירים לקערה; מערבבים את הגבינה והקמח.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
באותו מחבת, להמס את החמאה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
מוסיפים את השום, שאלוט וקורנית ומבשלים על אש מתונה עד שהשום מתרכך, 5 דקות; מוסיפים את הפנקו. מערבבים את הנותרים 1/2 כוס שמן והפטרוזיליה. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצותפירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
8
מחממים התנור ל 400°.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
9
מורחים חצי מהשומר בזכוכית 9 על 13 אינץ ' או בתבנית אפייה קרמית.
מרכיבים שתצטרך
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
10
יוצקים את היין על השומר, ואז מפזרים חצי panko על גבי. חזור עם השומר הנותר ופנקו. מכסים ואופים במשך 20 דקות, ולאחר מכן להסיר את רדיד ואופים במשך 10 דקות יותר, עד ציפוי הוא השחמה פריך.
מרכיבים שתצטרך
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצותפירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
11
מגישים חם.
12
הפוך קדימה
13
הקראטין הבלתי עטוף יכול להיות עטוף בנייר כסף וקפוא עד שבוע.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
14
אופים את צלחת עטוף בנייר כסף ישר מהמקפיא במשך 25 דקות, ולאחר מכן להסיר את רדיד ואופים במשך 15 דקות יותר.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ