שומשום, חמניות ופרג פורח
סומסום, חמניות ופרג פורח הוא מנה עיקרית המגישה 1. מנה אחת מכילה 2034 קלוריות, 67 גר' של חלבון, ו 29 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %41 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-28 היו אומרים שזה פגע במקום. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב lacto אובו צמחוני דיאט. אם יש לכם זרעי חמניות, שקיק קל לאפות שמרים, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מרהיב של 91%. מתכונים דומים: קשיות פרג ושומשום, Chewy שקדים פרג זרעי גרנולה ברים (פרג לימון וריאציה זרע מדי), ו שעועית לבבית ומרק כרוב, מוגש עם פרמזן-שומשום ופרג צ'יפס.
הוראות
מערבבים את הקמח, שמרים ומלח בקערת ערבוב גדולה. שים את החמאה ולשפשף אותו לתוך הקמח.
מערבבים את הזרעים. הפוך לטבול במרכז הקמח ויוצקים כמעט 300ml מים חמים (קרים ולא חמים), עם סכין עגול להב. ואז לערבב מספיק של המים הנותרים קצת יותר במידת הצורך, כדי לאסוף את כל פיסות יבשות בתחתית הקערה, עד התערובת מגיע יחד כמו רך, לא דביק מדי, בצק. לאסוף אותו לכדור עם הידיים.
שים את הבצק על משטח מקומח קל מאוד ללוש במשך 8-10 דקות עד שהוא מרגיש חלק וגמיש, רק הוספת מינימום של קמח נוסף במידת הצורך כדי למנוע את דבק הבצק.
מניחים את כדור הבצק על משטח עבודה מקומח קלות. מכסים בקערת זכוכית הפוכה, נקייה וגדולה ועוזבים למשך 45 דקות-1 שעות או עד שמכפילים את גודלם ומרגישים קלילים וקפיציים. העיתוי יהיה תלוי בחום של החדר.
לדפוק בחזרה את הבצק על ידי לישה בעדינות רק 3-4 פעמים. אתה רק רוצה לדפוק את כל בועות אוויר גדולות, כל כך יותר מדי טיפול עכשיו תאבד את הקלות doughs. צורה לכדור, ואז לכסות ולהשאיר במשך 10 דקות.
צורה על ידי שיטוח הבצק לתוך מלבן על 25 x 19cm באמצעות פרקי האצבעות שלך. מקפלים את שני הקצוות הקצרים יותר למרכז כמו מעטפה, לעשות סיבוב, ואז להשתטח שוב לאותו גודל ולהתגלגל בחוזקה, החל מאחד הקצוות הקצרים. חותם את שני הקצוות על ידי לחיצה בחוזקה עם הצד של היד שלך.
הניחו את כיכר הלחם על תבנית אפייה מרופדת בתבנית אפייה עם החיבור מתחת. באמצעות סכין חדה מאוד, לעשות 7-8 חתכים אלכסוניים לאורך כיכר, עמוק מספיק כדי לפתוח מעט. לכסות ולהשאיר במשך 40-45 דקות, או עד כ הוכפל בגודל. סיים על ידי צחצוח בין חתכים עם מים, ולאחר מכן זרועים קווים חלופיים של זרעים.
שים פח קלייה בתחתית התנור 20 דקות לפני מוכן לאפות ולחמם תנור 230c / 210c מאוורר / גז
לשים את הלחם עלה בתנור, בזהירות לשפוך על 250 מ " ל מים קרים לתוך בדיל קלייה (זה יהיה לשרוק וליצור פרץ של קיטור כדי לתת לך קרום פריך), ואז להוריד את החום 220c/200c מאוורר / גז
אופים במשך 30-35 דקות או עד הזהב.
הסר להתקרר על מתלה תיל. אם אתה הקש על החלק התחתון של כיכר אם צריך להיות מוצק ונשמע חלול.