שוק בקר מטוגן אסייתי עם סלט גרוס חם וחמוץ
צופה הדמות שלך? ואינו מכיל גלוטן,, ללא חלב, מתכון פסקטרי יש 213 קלוריות, 7 גרם חלבון, ו 8 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 14% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 6. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם שוק בקר על העצם, בצל, רוטב סויה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 41%. הציון הזה די טוב. נסו שוק בקר מטוגן בירה עם גריסי שום, סיר חרס בסגנון אסייתי בשר בקר מגורר, ו יום ראשון איטי סיר: אסיה מגורר בשר (מתכונים דומים).
הוראות
הנקודה של תבשיל, זה צריך להיות מובן מאליו, הוא טעמו ולא צורתו. אז בעוד רצועות סלט פריך של גזר, בצל ירוק ופלפל, לעשות להביא צבע ויופי למחקר חום אחרת, המרקם שלהם ביס בטעם אסיה לספק את השותף המושלם עבור חריפות ארומטי עשיר של תבשיל רך רך מתחת.
בישול השוק על העצם מעניק לי הנאה פרימיטיבית מסוימת, והבשר רך עוד יותר נמס, אבל אתה יכול לקנות שוק בקר קוביות מהעצם (או בשר תבשיל אחר, אם אתה חייב), ובמקרה כזה, לא תצטרך כל כך הרבה במשקל.
יחד עם התבשיל והציפוי הפריך, החם והחמצמץ שלו, אני מגיש גזר לבן ותפוחי אדמה מחית ג ' ינג 'ר, והג' ינג ' ר מציע הד מושתק של גווני דרום מזרח אסיה. בעוד שקערת אורז רגילה תהיה אלטרנטיבה משובחת,דעו כי המחית הארומטית מייצרת קציצות תפוחי אדמה פנטסטיות ולוהטות ביום שאחרי.
לבשר בקר: חממו את התנור ל -300 מעלות צלזיוס.
מרבעים וקולפים את הבצלים, וקולפים ופורסים גס את הג ' ינג ' ר ומכניסים למעבד עם שיני השום הקלופות והכוסברה. בליץ עד קצוץ דק, ואז מחממים את השמן בתנור הולנדי גדול ומטגנים את התערובת הזו בעדינות, עד שהיא רכה ומתחילה לתפוס בתבנית; זה אמור לקחת כ -10 דקות, על אש בינונית ועם ערבוב קבוע.
יוצקים פנימה את היין הסיני (או השרי) ונותנים לו לבעבע.
מוסיפים את רוטב הסויה, הסוכר החום, המרק, רוטב הצדפות והחומץ. מביאים לרתיחה ואז מורידים פנימה את מקלות הקינמון וכוכב האניס.
מוסיפים את חתיכות בשר בקר ולתת הכל לבוא שוב בועה, ואז מהדק על מכסה והכניס לתנור במשך 2 שעות (סטייק תבשיל רגיל עשוי להימשך זמן רב יותר).
הוציאו את התנור ההולנדי בזהירות מהתנור ובעזרת כף מחוררת הוציאו את הבקר לכלי אטום לתנור, כיסו בנייר אלומיניום ושמרו על חום בתנור, בזמן שאתם מרתיחים במרץ את הרוטב בתנור ההולנדי על הכיריים, ללא מכסה, עד שהוא הצטמצם בכמחצית.
לסלט: מקלפים את הגזר, חותכים לפרוסות ארוכות ואז ג ' וליאן אותם (כלומר חותכים לרצועות דמויי גפרור). חתוך וחצה את הבצל הירוק ואז גם את ג ' וליאן. זורעים את הצ 'ילי וגם חותכים לג' ולינים, וקוצצים דק את הכוסברה.
שלב בקערה את כל הירקות הז ' ולינים והכוסברה הקצוצה. בקערה אחרת מערבבים את מיץ הליים, רוטב הדגים והסוכר הסופר-עדין, ומלבישים בזה את הירקות.
להגשה: מסדרים את הבקר על מגש הגשה ויוצקים על הרוטב המופחת על הבשר, ואז מלבישים את החלק העליון עם הסלט הגרוס החם והחמוץ. אם אתה משתמש בקוביות בשר תבשיל, ולא בפרוסות שוק, סביר להניח שעדיף להשתמש במנה עמוקה יותר.
שימו לב מראש: מבשלים את הבקר למשך 1 3/4 שעות ואז מעבירים לקערה להתקררות. מכסים, מקררים ומאחסנים במקרר עד 2 ימים. כשהוא מוכן לשימוש, מחזירים את הבקר לתנור ההולנדי ומחממים בעדינות עד שהרוטב רק רותח. מכסים ומחזירים לתנור למשך 30 דקות, או עד שהבשר חם בצנרת.
מעבירים בשר לכלי תנור ומסיימים רוטב לפי ההוראות.
להקפיא הערה:מבשלים ומצננים כמו לעיל ואז מקפיאים עד 3 חודשים בכלי אטום. להפשיר לילה במקרר ולחמם ולסיים כאמור לעיל.
יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג
ניתן לשלב את אסיה עם שנין בלאן, גוורצטרמינר וריזלינג. היין הטוב ביותר לאוכל אסייתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן-אך הלבנים החומציים הללו משתלבים עם מספר ארוחות מסורתיות, חריפות או לא. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא הקלטות שדה שנין בלאן. יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -19 דולר.
![הקלטות שדה שנין בלאן]()
הקלטות שדה שנין בלאן
טעמים של קליפת צדפות, תפוחי סבתא סמית, קמומיל ונרקיס.