Fulton שוק דגים Cioppino עם קרוטונים שאור דורש בערך 29 דקות מההתחלה ועד הסוף. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה במנה זו יש: 508 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 36 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-61 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם יין, חמאה, שרימפס וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הדבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת זנגביל דבש כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular גדול של 82%. מתכונים דומים: מרק דגים + קרוטונים שאור מפרץ הישן, קרוטונים שום שאור, ו קרוטונים שום שאור.
הוראות
1
בתנור הולנדי גדול מעל חום בינוני גבוה, חום 2 כפות שמן.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
2
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד רך, כ 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
3
מוסיפים את פתיתי שום ופלפל אדום ומבשלים עד ריחני.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
שום גויה®
4
מוסיף את היין ומבשל עד מופחת בחצי.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
5
מוסיפים את מלאי הדגים, עגבניות מנוקזות, ביי ותימין ומתבלים במלח ופלפל. מביאים לרתיחה ומבשלים עד מעט מעובה, ערבוב מדי פעם במשך כ 10 דקות
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
מלאי דגים
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
6
בעוד המרק הוא בישול, חום 2 כפות שמן על חום גבוה במחבת סאוט גדולה נפרדת. מתבלים את הבס משני הצדדים במלח ופלפל ומבשלים עד לחום זהוב משני הצדדים, כ-2 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
בס
דַק-
ציוד שתשתמש בו
דַק-
7
הסר לצלחת.
8
לאותו מחבת, להוסיף עוד 2 כפות של שמן, העונה שרימפס לטחון עד חום זהוב קלות, על 1 דקה לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
דַק-
ציוד שתשתמש בו
דַק-
9
הסר לצלחת עם הבס.
מרכיבים שתצטרך
בס
10
מוסיפים את הצדפות, מולים, בס ושרימפס למרק מופחת ומבשלים עד שהצדפות והמולים פתוחים, משליכים את כל זה לא נפתח, כ 3 דקות. מערבבים את הפטרוזיליה ואת הטרגון ומתבלים עם דבש, מלח ופלפל שחור טחון טרי.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
3/4 כפית טרגון מיובש, מחולק
ספגטי מיובש בקופסה
1/4 כוס שומן חזיר
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
בס
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
11
מוסיפים רוטב חריף, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
12
מחבת גריל מחממת לחום בינוני-גבוה.
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
13
מערבבים יחד חמאה ורסק אנשובי בקערה קטנה. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
משחת אנשובי
הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
14
מברשת לחם עם שמן בצד 1 ועונה עם מלח ופלפל. גריל, צד שמן למטה על מחבת גריל שחומם מראש עד חום זהוב קלות, להתהפך ולהמשיך צלייה עד חום זהוב קלות משני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
דַק-
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
סמבל (משחת צ'ילי שום)
15
הסר לחם לצלחת ומרח חלק מתערובת החמאה-אנשובי בצד המנוסה.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבור
הודו מבושל מגורר (או עוף)
גרעיני חמניות נוספים
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
16
חותכים כל פרוסה לשניים, לרוחב.
17
מניחים 1/2 פרוסת לחם בכל קערה, מצקת חלק מהתערובת על גבי הדף עם שארית 1/2 פרוסת לחם.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
מצקת
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות זינד-Humbrecht Calcaire פינו גריס. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 46 דולר לבקבוק.