שוק עגל מרוקאי מטוגן
שוק בשר עגל מרוקאי דורש בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %47 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 676 קלוריות, 67 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. אם יש לך יין, כורכום הקרקע, גזר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מעולה של 84%. מתכונים דומים: צלעות עגל מטוגנות, שוק עגל צלוי ביין, ו צלעות עגל מטוגנות (אוסובוקו).
הוראות
כדי להכין spice rub, לשלב הראשון 6 מרכיבים בקערה קטנה. לקצץ שומן בשר עגל; לשפשף את פני השטח של עגל עם תבלין לשפשף.
שמן חום בתנור הולנדי גדול או סיר כבד גדול מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים עגל; מבשלים 3 דקות בכל צד.
מוסיפים בצל, סלרי, גזר קצוץ, שום וג ' ינג ' ר; מכסים, מפחיתים את החום ומבשלים 10 דקות, ערבוב לעתים קרובות. מערבבים 1 כפית כורכום, פפריקה וכוסברה.
מוסיפים מרק, יין, מיץ, רסק עגבניות, מגרד מחבת כדי לשחרר חתיכות השחמה. להחזיר עגל למחבת; להביא לרתיחה. מכסים ואופים ב 350 במשך 45 דקות. הפעל שאנקס; להוסיף סקווש, חתיכות גזר, ואפונה חומוס. מכסים ואופים עוד 45 דקות או עד שעגל נקרע בקלות במזלג.
הסר עגל מחבת, ולהסיר בשר מעצמות.
מגישים תערובת עגל וירקות על קוסקוס.