שוקו חם ליקר ביצים
אם יש לך שבבי שוקולד מריר, ליקר ביצים, חלב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זה מושלם עבור חג המולד. הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. . מתכונים דומים: אגנוג שוקולד צ'יפס לחם עם ציפוי חלמונה חמאה חומה, קאפקייקס עם ליקר ביצים עם ציפוי גבינת שמנת, ו שוקולד חם וצלוי מרשמלו סירים דה קרם.
הוראות
בסיר בינוני, ממיסים שוקולד בחלב על אש בינונית-נמוכה.
הסר מהחום, ולתת לעמוד במשך 2 דקות.
לטאטא את השוקולד עד נמס וחלק.
מערבבים את ליקר הביצים, וחום בעדינות על חום נמוך עד חם מאוד אבל לא רותח.
הסר מן החום, ומערבבים את ליקר וניל וקפה.
יוצקים לתוך ספלים, ומגישים עם קצפת ומקש קינמון.