שוקולד & פטל סורבה עבור שבוע שוקולד
שוקולד & פטל סורבה המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 229 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. 15 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו ¾ כוס אבקת קקאו, פטל עוז, ¾ כף לימון, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. נסו סורבה פטל-רוז עם שוקולד לבן, מיני פנקייק עם סורבה פטל ורוטב שוקולד, ו שוקולד בריא פטל רך לשרת עם סירופ שוקולד חלבון גבוה (מתכונים דומים).
הוראות
ארבעת המרכיבים הראשונים הם עבור פירה פטל.
שים את המים והסוכר במחבת, להביא לרתיחה ולהשאיר להתקרר.
שים את פטל במעבד מזון ולהוסיף את סירופ סוכר ומיץ לימון. בליץ כדי מחית חלקה ולאחר מכן לעבור דרך מסננת.
שים את המנה השנייה של מים וסוכר בסיר ולהביא לרתיחה.
מוסיפים את אבקת הקקאו וממשיכים לבשל על אש נמוכה במשך 2-3 דקות.3 להעביר את התערובת דרך מסננת בסדר לתוך קערה המכילה את השוקולד הקצוץ.
מערבבים עד השוקולד נמס והוא חלק לחלוטין. מגניב במהירות על קרח ביין-מארי (אמבט מים) ולאחר מכן לערבב את רסק פטל.
חבוץ את התערובת במכונת גלידה בעקבות הוראות היצרן.
אם אין לכם מכונת גלידה, חבצו ידנית.
מערבבים בקערה להקפיא במשך כ 90 דקות עד שהוא מתחיל להקפיא סביב הקצוות. מערבבים היטב, ואז לחזור על התהליך פעמיים יותר עד התמהיל הוא חלק וקפוא.