קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות8
ציון בריאות4
מגזין

שוקולד & פטל סורבה עבור שבוע שוקולד

שוקולד & פטל סורבה עבור שבוע שוקולד
שוקולד & פטל סורבה המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 229 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. 15 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו ¾ כוס אבקת קקאו, פטל עוז, ¾ כף לימון, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. נסו סורבה פטל-רוז עם שוקולד לבן, מיני פנקייק עם סורבה פטל ורוטב שוקולד, ו שוקולד בריא פטל רך לשרת עם סירופ שוקולד חלבון גבוה (מתכונים דומים).

הוראות

1
ארבעת המרכיבים הראשונים הם עבור פירה פטל.
מרכיבים שתצטרך
מחית פטלמחית פטל
2
שים את המים והסוכר במחבת, להביא לרתיחה ולהשאיר להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
שים את פטל במעבד מזון ולהוסיף את סירופ סוכר ומיץ לימון. בליץ כדי מחית חלקה ולאחר מכן לעבור דרך מסננת.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
חבילה אחת (19.6 אונקיות) עוגת שכבות וניל קפואהחבילה אחת (19.6 אונקיות) עוגת שכבות וניל קפואה
סם גסם ג
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
4
שים את המנה השנייה של מים וסוכר בסיר ולהביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
5
מוסיפים את אבקת הקקאו וממשיכים לבשל על אש נמוכה במשך 2-3 דקות.3 להעביר את התערובת דרך מסננת בסדר לתוך קערה המכילה את השוקולד הקצוץ.
מרכיבים שתצטרך
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
6
מערבבים עד השוקולד נמס והוא חלק לחלוטין. מגניב במהירות על קרח ביין-מארי (אמבט מים) ולאחר מכן לערבב את רסק פטל.
מרכיבים שתצטרך
מחית פטלמחית פטל
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-oג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-o
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
7
חבוץ את התערובת במכונת גלידה בעקבות הוראות היצרן.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
ציוד שתשתמש בו
מכונת גלידהמכונת גלידה
8
אם אין לכם מכונת גלידה, חבצו ידנית.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
ציוד שתשתמש בו
מכונת גלידהמכונת גלידה
9
מערבבים בקערה להקפיא במשך כ 90 דקות עד שהוא מתחיל להקפיא סביב הקצוות. מערבבים היטב, ואז לחזור על התהליך פעמיים יותר עד התמהיל הוא חלק וקפוא.
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה