קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות15
ציון בריאות1
מגזין

שוקולד & ריבועי פאדג'כתומים

שוקולד & ריבועי פאדג'כתומים
שוקולד & ריבועי פאדג'כתומים לוקח כ 40 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 317 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 19 גרם שומן. והוא יספק כ 15 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם סוכר דובדבן, גרידת תפוז, קמח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. מתכונים דומים: ריבועי שוקולד-שקדים פאדג', ריבועי שוקולד-חמאת בוטנים, ו בריא שוקולד מריר חמאת בוטנים פאדג'גרנולה ריבועים.

הוראות

1
תנור חום ל 180C / מאוורר 160c / גז
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
חמאה וקו פח traybake, 23 x 23cm או משהו כזה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
3
שים את השוקולד, הסוכר והחמאה במחבת, ואז לחמם בעדינות רבה במשך כ 5 דקות, ערבוב כל דקה עד החמאה והשוקולד נמס. השאירו להתקרר במשך 10 דקות. מקציפים את החלמונים, קמח, וניל וחצי גרידת התפוז.
מרכיבים שתצטרך
גרידה כתומהגרידה כתומה
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
שים את החלבונים ביצה לתוך קערה גדולה, מאוד נקייה, ואז לטאטא עד שהם עומדים בפסגות. מערבבים את הלבנים לתוך תערובת השוקולד כדי לשחרר אותו, ואז בזהירות לקפל את השאר עם כף מתכת.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
יוצקים את התערובת לתוך הפח, ואז אופים במשך 25 דקות או עד עלה באופן שווה ופשוט המשרד למגע. מגניב בדיל, ואז לחתוך לריבועים. יכול להיות קפוא עד 1 חודש.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
6
מקציפים יחד את הגבינה, וניל, סוכר וגלידת הנותרים עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
7
מורחים על כל ריבוע שוקולד ומגישים. אם אתה מתקדם, תפזר את התוספת בדיוק לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

קרם שרי, מוסקטו ד 'אסטי ופורט הם בחירה מצוינת לפאדג'. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרי קרם ן NV ג ' ונסון. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "