קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות3
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

שוקולד-אנצ'ו קרם ברולה

שוקולד-אנצ'ו קרם ברולה
שוקולד-Ancho Crème Brûlée נטול גלוטן, מנה צדדית. מנה זו מכילה סביב 6 גר' של חלבון, 45 גרם של שומן, וסך הכל 522 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. לכי לחנות וקחי אנצ'ו צ' ילי, מקל קינמון, קצפת, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: קרם ברולה שוקולד לבן עם תות {Creme Brulee Kit בגידה}, קרם ברולה שוקולד, ו קרם ברולה שוקולד.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
צ'דר דל שומןצ'דר דל שומן
2
שלב הראשון 4 מרכיבים 1/3 כוס סוכר בסיר גדול כבד להביא לרתיחה, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
3
הסר מהחום.
4
הוסף שוקולד; להקציף עד נמס וחלק.
מרכיבים שתצטרך
פודינג ג'לו וניל אינסטנט (גודל 4 מנות), מחולקפודינג ג'לו וניל אינסטנט (גודל 4 מנות), מחולק
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
5
להקציף חלמונים בקערה גדולה להתמזג. בהדרגה להקציף בתערובת שוקולד חם. מחלקים פודינג בין שמונה כוסות פודינג 3/4 כוס או מנות סופלה.
מרכיבים שתצטרך
קצפת מחוממת (הזן המשומר עובד)קצפת מחוממת (הזן המשומר עובד)
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
6
מניחים כוסות בתבנית אפייה גדולה וכבדה.
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
7
הוסף מספיק מים חמים למחבת לבוא חצי דרך הצדדים של כוסות.
מרכיבים שתצטרך
110 גרם גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלץ: Velveeta Light)110 גרם גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלץ: Velveeta Light)
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
אופים פודינג עד כמעט להגדיר במרכז, על 35 דקות.
ציוד שתשתמש בו
צ'דר דל שומןצ'דר דל שומן
9
הסר כוסות מים להתקרר לחלוטין. מכסים ומקררים בין לילה.
מרכיבים שתצטרך
110 גרם גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלץ: Velveeta Light)110 גרם גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלץ: Velveeta Light)
10
מטאטא Preheat.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
11
מערבבים 6 כפיות סוכר שנותרו וקינמון טחון בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
קינמון טחוןקינמון טחון
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
12
מפזרים תערובת סוכר על פודינג. מטגנים עד הסוכר נמס caramelizes, צופה בזהירות פונה לעתים קרובות, על 2 דקות. (ניתן לבצע 2 שעות קדימה. להכניס למקרר.)
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
13
להעביר צלחות לשרת.
14
* צ ' ילי חום עמוק זה זמין בשווקים באמריקה הלטינית, חנויות מזון מיוחדות, וכמה סופרמרקטים.
מרכיבים שתצטרך
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ2 פלפל אדום קלוי, קצוץ