קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות3
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

שוקולד-אנצ'ו קרם ברולה

שוקולד-אנצ'ו קרם ברולה
שוקולד-Ancho Crème Brûlée נטול גלוטן, מנה צדדית. מנה זו מכילה סביב 6 גר' של חלבון, 45 גרם של שומן, וסך הכל 522 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. לכי לחנות וקחי אנצ'ו צ' ילי, מקל קינמון, קצפת, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: קרם ברולה שוקולד לבן עם תות {Creme Brulee Kit בגידה}, קרם ברולה שוקולד, ו קרם ברולה שוקולד.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)
2
שלב הראשון 4 מרכיבים 1/3 כוס סוכר בסיר גדול כבד להביא לרתיחה, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
חטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץחטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
3
הסר מהחום.
4
הוסף שוקולד; להקציף עד נמס וחלק.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
5
להקציף חלמונים בקערה גדולה להתמזג. בהדרגה להקציף בתערובת שוקולד חם. מחלקים פודינג בין שמונה כוסות פודינג 3/4 כוס או מנות סופלה.
מרכיבים שתצטרך
קצפת מחוממת (הזן המשומר עובד)קצפת מחוממת (הזן המשומר עובד)
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)
6
מניחים כוסות בתבנית אפייה גדולה וכבדה.
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
7
הוסף מספיק מים חמים למחבת לבוא חצי דרך הצדדים של כוסות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טהפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
ציוד שתשתמש בו
סלמי קשה, חתוך לג'וליאנהסלמי קשה, חתוך לג'וליאנה
8
אופים פודינג עד כמעט להגדיר במרכז, על 35 דקות.
ציוד שתשתמש בו
ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)
9
הסר כוסות מים להתקרר לחלוטין. מכסים ומקררים בין לילה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טהפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
10
מטאטא Preheat.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
11
מערבבים 6 כפיות סוכר שנותרו וקינמון טחון בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
קינמון טחוןקינמון טחון
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)
12
מפזרים תערובת סוכר על פודינג. מטגנים עד הסוכר נמס caramelizes, צופה בזהירות פונה לעתים קרובות, על 2 דקות. (ניתן לבצע 2 שעות קדימה. להכניס למקרר.)
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
13
להעביר צלחות לשרת.
14
* צ ' ילי חום עמוק זה זמין בשווקים באמריקה הלטינית, חנויות מזון מיוחדות, וכמה סופרמרקטים.
מרכיבים שתצטרך
6 עגבניות, קלופות וקצוצות6 עגבניות, קלופות וקצוצות