שוקולד-אנצ'ו קרם ברולה
שוקולד-Ancho Crème Brûlée נטול גלוטן, מנה צדדית. מנה זו מכילה סביב 6 גר' של חלבון, 45 גרם של שומן, וסך הכל 522 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. לכי לחנות וקחי אנצ'ו צ' ילי, מקל קינמון, קצפת, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: קרם ברולה שוקולד לבן עם תות {Creme Brulee Kit בגידה}, קרם ברולה שוקולד, ו קרם ברולה שוקולד.
הוראות
שלב הראשון 4 מרכיבים 1/3 כוס סוכר בסיר גדול כבד להביא לרתיחה, ערבוב מדי פעם.
הוסף שוקולד; להקציף עד נמס וחלק.
להקציף חלמונים בקערה גדולה להתמזג. בהדרגה להקציף בתערובת שוקולד חם. מחלקים פודינג בין שמונה כוסות פודינג 3/4 כוס או מנות סופלה.
מניחים כוסות בתבנית אפייה גדולה וכבדה.
הוסף מספיק מים חמים למחבת לבוא חצי דרך הצדדים של כוסות.
אופים פודינג עד כמעט להגדיר במרכז, על 35 דקות.
הסר כוסות מים להתקרר לחלוטין. מכסים ומקררים בין לילה.
מערבבים 6 כפיות סוכר שנותרו וקינמון טחון בקערה קטנה.
מפזרים תערובת סוכר על פודינג. מטגנים עד הסוכר נמס caramelizes, צופה בזהירות פונה לעתים קרובות, על 2 דקות. (ניתן לבצע 2 שעות קדימה. להכניס למקרר.)
* צ ' ילי חום עמוק זה זמין בשווקים באמריקה הלטינית, חנויות מזון מיוחדות, וכמה סופרמרקטים.