שוקולד דובדבן הפוך עוגה
. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לכם מים, מילוי עוגת דובדבנים, קמח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו עוגת שוקולד דובדבן הפוכה, עוגת דובדבנים הפוכה, ו עוגת דובדבנים הפוכה (מתכונים דומים).
הוראות
פשטידה מורחת מילוי שווה בתחתית מחבת 9x13 אינץ משומנת.
בקערה גדולה מערבבים יחד קמח, סוכר, קקאו, סודה לשתייה ומלח.
בקערה אחרת לשלב מים, שמן, חומץ, וניל.
מוסיפים את המרכיבים הנוזליים לתערובת הקמח בבת אחת. מערבבים עד רק לחלח.
יוצקים את הבלילה באופן שווה על מילוי עוגת הדובדבן.
אופים בתנור שחומם מראש 350 מעלות F ( 175 מעלות C) במשך 30 עד 35 דקות.
תן לעוגה להתקרר במשך 10 דקות במחבת ואז להפוך את העוגה על צלחת הגשה ולהמשיך להתקרר.