קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות15
ציון בריאות2
מגזין

שוקולד דובדבן הפוך עוגה

שוקולד דובדבן הפוך עוגה
. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לכם מים, מילוי עוגת דובדבנים, קמח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו עוגת שוקולד דובדבן הפוכה, עוגת דובדבנים הפוכה, ו עוגת דובדבנים הפוכה (מתכונים דומים).

הוראות

1
פשטידה מורחת מילוי שווה בתחתית מחבת 9x13 אינץ משומנת.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
בקערה גדולה מערבבים יחד קמח, סוכר, קקאו, סודה לשתייה ומלח.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייהסודה לשתייה
אבקת קקאואבקת קקאו
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
בקערה אחרת לשלב מים, שמן, חומץ, וניל.
מרכיבים שתצטרך
ונילוניל
חומץחומץ
מיםמים
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
מוסיפים את המרכיבים הנוזליים לתערובת הקמח בבת אחת. מערבבים עד רק לחלח.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
5
יוצקים את הבלילה באופן שווה על מילוי עוגת הדובדבן.
מרכיבים שתצטרך
מילוי פאי דובדבניםמילוי פאי דובדבנים
6
אופים בתנור שחומם מראש 350 מעלות F ( 175 מעלות C) במשך 30 עד 35 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
7
תן לעוגה להתקרר במשך 10 דקות במחבת ואז להפוך את העוגה על צלחת הגשה ולהמשיך להתקרר.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת