קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות24
ציון בריאות1
מגזין

שוקולד, דובדבן וביסקוטי אגוזים

שוקולד, דובדבן וביסקוטי אגוזים
שוקולד, דובדבן וביסקוטי אגוזים יכול להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת מתכון הקינוח שלך. מנה זו מכילה כ 2 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 99 קלוריות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 24 מנות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. אם יש לך חלמון ביצה, אבקת אספרסו מיידית, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מתכונים דומים: שוקולד, דובדבן וביסקוטי אגוזים, אגוזי לוז וביסקוטי דובדבן מיובש, ו אגוזי לוז-ביסקוטי שוקולד.

הוראות

1
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מניחים אגוזי לוז על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
אגוזי לוזאגוזי לוז
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
3
אופים ב 350 במשך 10 דקות, ערבוב פעם אחת. להפוך אגוזים על מגבת.
מרכיבים שתצטרך
אגוזיםאגוזים
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
4
מגלגלים מגבת, משפשפים עורות. קוצצים אגוזים.
מרכיבים שתצטרך
אגוזיםאגוזים
גלולגלול
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
5
יוצקים יין בקערת מיקרוגל קטנה בטוחה. מיקרוגל ב 1 דקה גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
ייןיין
ציוד שתשתמש בו
מיקרוגלמיקרוגל
קערהקערה
6
להוסיף דובדבנים, ולתת לעמוד במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דובדבניםדובדבנים
7
לנקז היטב.
8
מניחים סוכר ושוקולד במעבד מזון; תהליך עד שוקולד הוא טחון דק.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
9
מניחים וניל, ביצה, חלמון ביצה בקערה גדולה; להכות עם מיקסר במהירות בינונית עד מעורבב (על 1 דקה).
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצהחלמון ביצה
ונילוניל
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
קערהקערה
10
להוסיף תערובת סוכר; לנצח 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
11
שקול או כף קלה קמח לתוך כוס מדידה יבשה, ורמה עם סכין.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
כוס מדידהכוס מדידה
סכיןסכין
12
מערבבים קמח ושאר החומרים, ומערבבים עם מקצף. בהדרגה להוסיף תערובת קמח לתערובת ביצה, פועם עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
13
מוסיפים אגוזי לוז ודובדבנים; לנצח רק עד מעורבב. (הבצק יהיה נוקשה מאוד.) להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות, ללוש קלות כמה פעמים. מחלקים את הבצק לשניים; מעצבים כל מנה לגליל באורך 8 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
אגוזי לוזאגוזי לוז
דובדבניםדובדבנים
בצקבצק
גלולגלול
14
מניחים לחמניות על תבנית אפייה מרופדת בנייר קלף; מלטפים כל גליל לעובי 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
תבנית אפייהתבנית אפייה
15
אופים ב 350 במשך 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
16
הסר מהתנור, וקריר על תבנית אפייה במשך 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
17
הפחת את טמפרטורת התנור ל-32
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
18
חותכים כל גליל באלכסון לתוך 12 פרוסות.
מרכיבים שתצטרך
גלולגלול
19
מקום, לחתוך צדדים למטה, על תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
20
אופים ב 325 במשך 10 דקות. הפוך עוגיות; אופים 10 דקות נוספות (עוגיות יהיו רכות מעט במרכז אבל יתקשחו כפי שהם מגניבים). מגניב לגמרי על מתלה תיל.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל
תנורתנור