שוקולד, דובדבן וביסקוטי אגוזים
שוקולד, דובדבן וביסקוטי אגוזים יכול להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת מתכון הקינוח שלך. מנה זו מכילה כ 2 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 99 קלוריות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 24 מנות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. אם יש לך חלמון ביצה, אבקת אספרסו מיידית, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מתכונים דומים: שוקולד, דובדבן וביסקוטי אגוזים, אגוזי לוז וביסקוטי דובדבן מיובש, ו אגוזי לוז-ביסקוטי שוקולד.
הוראות
מניחים אגוזי לוז על תבנית אפייה.
אופים ב 350 במשך 10 דקות, ערבוב פעם אחת. להפוך אגוזים על מגבת.
מגלגלים מגבת, משפשפים עורות. קוצצים אגוזים.
יוצקים יין בקערת מיקרוגל קטנה בטוחה. מיקרוגל ב 1 דקה גבוהה.
להוסיף דובדבנים, ולתת לעמוד במשך 30 דקות.
מניחים סוכר ושוקולד במעבד מזון; תהליך עד שוקולד הוא טחון דק.
מניחים וניל, ביצה, חלמון ביצה בקערה גדולה; להכות עם מיקסר במהירות בינונית עד מעורבב (על 1 דקה).
להוסיף תערובת סוכר; לנצח 1 דקה.
שקול או כף קלה קמח לתוך כוס מדידה יבשה, ורמה עם סכין.
מערבבים קמח ושאר החומרים, ומערבבים עם מקצף. בהדרגה להוסיף תערובת קמח לתערובת ביצה, פועם עד מעורבב.
מוסיפים אגוזי לוז ודובדבנים; לנצח רק עד מעורבב. (הבצק יהיה נוקשה מאוד.) להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות, ללוש קלות כמה פעמים. מחלקים את הבצק לשניים; מעצבים כל מנה לגליל באורך 8 אינץ'.
מניחים לחמניות על תבנית אפייה מרופדת בנייר קלף; מלטפים כל גליל לעובי 1 אינץ'.
אופים ב 350 במשך 20 דקות.
הסר מהתנור, וקריר על תבנית אפייה במשך 10 דקות.
הפחת את טמפרטורת התנור ל-32
חותכים כל גליל באלכסון לתוך 12 פרוסות.
מקום, לחתוך צדדים למטה, על תבנית אפייה.
אופים ב 325 במשך 10 דקות. הפוך עוגיות; אופים 10 דקות נוספות (עוגיות יהיו רכות מעט במרכז אבל יתקשחו כפי שהם מגניבים). מגניב לגמרי על מתלה תיל.