קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות8
ציון בריאות1
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

שוקולד טבול חמאת בוטנים

שוקולד טבול חמאת בוטנים
חמאת בוטנים טבולה בשוקולד עשויה להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים לקינוח שלך. מנה אחת מכילה 671 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 35 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו מרשמלו, ממרח שוקולד-אגוזי לוז, ריבועי קרקר גרהם, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. 7 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף לא כל כך יוצא מן הכלל של 35%. מתכונים דומים: עוגיות חמאת בוטנים טבולות שוקולד, כדורי חמאת בוטנים טבולים בשוקולד, ו שוקולד טבול ארטיקים חמאת בוטנים.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
ציוד מיוחד: 2 שיפודי מתכת
ציוד שתשתמש בו
שיפודי מתכתשיפודי מתכת
3
מורחים כף נדיבה של חמאת בוטנים על צד אחד של 8 מריבועי הקרקר, ואז מורחים את ממרח אגוזי השוקולד-לוז על צד אחד של 8 הריבועים האחרים.
מרכיבים שתצטרך
ממרח אגוזי לוזממרח אגוזי לוז
חבילה אחת (10 אונקיות) חלבי חלבחבילה אחת (10 אונקיות) חלבי חלב
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
לכריכהלכריכה
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
4
השחילו את המרשמלו על 2 שיפודי מתכת וצלו בזהירות מעל להבה על הכיריים.
מרכיבים שתצטרך
מקלות בייגלה דקים או קיסמי שינייםמקלות בייגלה דקים או קיסמי שיניים
1 1/4 כוס אורז ארוך1 1/4 כוס אורז ארוך
ציוד שתשתמש בו
שיפודי מתכתשיפודי מתכת
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
5
מניחים 1 מרשמלו קלוי על כל אחד מקרקרי הגרהם המכוסים בחמאת בוטנים. מעליו את הקרקרים המכוסים בשוקולד והכריך יחד בעדינות.
מרכיבים שתצטרך
קרקרים שלמים של גרהם, שבורים לחתיכות גדולותקרקרים שלמים של גרהם, שבורים לחתיכות גדולות
מקלות בייגלה דקים או קיסמי שינייםמקלות בייגלה דקים או קיסמי שיניים
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
לכריכהלכריכה
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
חבילה אחת (8 אונקיות) עוגיות תה (כגון ביסקוויטים מארי)חבילה אחת (8 אונקיות) עוגיות תה (כגון ביסקוויטים מארי)
6
ממיסים את קליפת השקדים הלבנה ושוקולד החלב בקערות זכוכית נפרדות המונחות על מים רותחים. מניחים בצד להתקרר, מערבבים מדי פעם כדי שהשוקולד יימס.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
עם שיבולת שועל ודבשעם שיבולת שועל ודבש
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
7
כאשר התוספות בטמפרטורת החדר, טובלים בזה אחר זה מחצית מהכריכים בשוקולד הלבן, ומאפשרים לכל עודף לטפטף. לעבוד במהירות, ולאחר מכן להוסיף על מה וזורה או תוספות אתה רוצה להשתמש. חוזרים על הפעולה עם 4 הכריכים הנותרים, טובלים אותם בשוקולד החלב ומסיימים עם התוספות הרצויות.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת
שוקולד חלבשוקולד חלב
כתום והדבק צבע מאכלכתום והדבק צבע מאכל
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
8
מכניסים למקרר למשך 30 דקות לפחות. אז אתה יכול לאחסן את הסמורס בטמפרטורת החדר או במקרר עד שאתה מוכן להגשה!

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם בחירות נהדרות עבור סמורס. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. אתה יכול לנסות נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-19 דולר לבקבוק.
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "