שוקולד טבול חמאת בוטנים
חמאת בוטנים טבולה בשוקולד עשויה להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים לקינוח שלך. מנה אחת מכילה 671 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 35 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו מרשמלו, ממרח שוקולד-אגוזי לוז, ריבועי קרקר גרהם, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. 7 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף לא כל כך יוצא מן הכלל של 35%. מתכונים דומים: עוגיות חמאת בוטנים טבולות שוקולד, כדורי חמאת בוטנים טבולים בשוקולד, ו שוקולד טבול ארטיקים חמאת בוטנים.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
ציוד מיוחד: 2 שיפודי מתכת
מורחים כף נדיבה של חמאת בוטנים על צד אחד של 8 מריבועי הקרקר, ואז מורחים את ממרח אגוזי השוקולד-לוז על צד אחד של 8 הריבועים האחרים.
השחילו את המרשמלו על 2 שיפודי מתכת וצלו בזהירות מעל להבה על הכיריים.
מניחים 1 מרשמלו קלוי על כל אחד מקרקרי הגרהם המכוסים בחמאת בוטנים. מעליו את הקרקרים המכוסים בשוקולד והכריך יחד בעדינות.
ממיסים את קליפת השקדים הלבנה ושוקולד החלב בקערות זכוכית נפרדות המונחות על מים רותחים. מניחים בצד להתקרר, מערבבים מדי פעם כדי שהשוקולד יימס.
כאשר התוספות בטמפרטורת החדר, טובלים בזה אחר זה מחצית מהכריכים בשוקולד הלבן, ומאפשרים לכל עודף לטפטף. לעבוד במהירות, ולאחר מכן להוסיף על מה וזורה או תוספות אתה רוצה להשתמש. חוזרים על הפעולה עם 4 הכריכים הנותרים, טובלים אותם בשוקולד החלב ומסיימים עם התוספות הרצויות.
מכניסים למקרר למשך 30 דקות לפחות. אז אתה יכול לאחסן את הסמורס בטמפרטורת החדר או במקרר עד שאתה מוכן להגשה!
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם בחירות נהדרות עבור סמורס. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. אתה יכול לנסות נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-19 דולר לבקבוק.
![נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי]()
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "