קושיקשה
מוכן ב49 דק.
מנות12
ציון בריאות14
מגזין

קממבר עם פלפל בלסמי

קממבר עם פלפל בלסמי
קממבר עם פלפל בלסמי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 12 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 16 גרם חלבון 9 גרם של שומן, וסך הכל 370 קלוריות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכו לחנות ותביאו חומץ בלסמי, אגוזי פיסטוק, גבינת קממבר עגולה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש עד אגוזי פיסטוק אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בישול איטי פודינג אורז קוקוס טבעוני עם מנגו ואגוזי פיסטוק כקינוח. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. זמן הכנת המתכון כ 49 דקות. נסו עוף צלוי עם פלפל בלסמי, עוף צלוי עם פלפל בלסמי, ו פלפלים ממולאים [או קציץ בשר בפלפל] (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
שמן חום במחבת nonstick 10 אינץ ' על חום בינוני. מבשלים פלפל בשמן 8 עד 10 דקות, ערבוב מדי פעם, עד מכרז. מערבבים בחומץ וסוכר חום. מבשלים 1 עד 2 דקות או עד פלפל מזוגג.
מרכיבים שתצטרך
אטריות ריגטוני מיובשותאטריות ריגטוני מיובשות
דיאט קרם סודהדיאט קרם סודה
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
בינתיים, במקום גבינה ungreased דקורטיבי צלחת או רדוד ovenproof קערת הגשה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
אופים 10 עד 12 דקות או עד רך.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
תערובת פלפל כפית על גבינה.
מרכיבים שתצטרך
אטריות ריגטוני מיובשותאטריות ריגטוני מיובשות
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
6
מפזרים בצל ואגוזים.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
זיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדוליםזיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים
7
מגישים עם קרקרים.
מרכיבים שתצטרך
לכריכהלכריכה