שוקולד טבל קרני שקדים
לכי לחנות וקחי תמצית שקדים, ביצה לבנה, מרציפן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות. מתכונים דומים: קרני שקדים מזוגגות שוקולד, קרני שקדים מזוגגות שוקולד, ו קרני שקדים.
הוראות
התאם את מתלה התנור למצב בינוני וחמם מראש את התנור ל-375°f. מסגרת אפייה עטופה בנייר אפייה.
בקערה של מיקסר עומד מצויד מצורף משוט, לערבב מרציפן, שקדים, וסוכר במהירות נמוכה עד בשילוב (תערובת עשויה להופיע יבשה).
מערבבים בחלבון ביצה ובתמצית שקדים עד בשילוב.
מקום שקדים פרוסים בצלחת רדודה ולרסק קלות עם הידיים. מחלקים את הבצק ל -12 חלקים שווים (כ -1 כף מעוגלת כל אחד). עובד אחד בכל פעם, לגלגל כל כדור לתוך שקדים כפי שאתה לעצב אותו לחבלים 4 1/2 אינץ ' עם קצוות קהים. צורה חבל לתוך צורת U ומקום על תבנית אפייה מוכנה. המשיכו עם כדורי הבצק שנותרו, מרווחים באופן שווה זה מזה.
אופים עוגיות עד רק מתחיל להפוך זהב, על 15 דקות.
בואו להתקרר על מחבת 10 דקות, ולאחר מכן להעביר מתלה קירור להתקרר לחלוטין, על 30 דקות.
במיקרוגל או בקערה בינונית על מחבת של מים רותחים בקושי, להמיס חצי שוקולד, ערבוב בעדינות, ולאחר מכן להוסיף שוקולד שנותר ומערבבים להמיס. לטבול קצוות של קרני שקדים בשוקולד ומניחים בחזרה על נייר קלף מרופד אפייה. עוגיות צ ' יל במקרר עד סט.
מגישים עוגיות בטמפרטורת החדר.