שוקולד לבן-פאי לימון פופס
והוא יספק כ 16 מנות. מנה זו מכילה סביב 7 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 225 קלוריות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם קרום עוגה, חלב, לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 35 דקות. נסו אדום, לבן, וכחול שוקולד פודינג פופס, פצפוצי מרשמלו שוקולד לבן, ו קרמל מלוח שוקולד פודינג פופס (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 425°f. גיליון עוגיות ספריי, או קו עם מחצלת אפיית סיליקון.
מפזרים קמח על משטח העבודה. פרוס קרום עוגה 1 על פני השטח. באמצעות 2 אינץ ' חותך עוגיות בצורת לב, לחתוך לבבות מן הקרום; מקום על גיליון עוגיות. (שאריות מאפה ניתן לגלגל בכדור, התגלגל עם מערוך וחתך מחדש.)
כדי להפוך כל פופ עוגה, לחץ קלות מקל סוכרייה על מקל לתוך הלב, כך שהוא נח במרכז. למעלה כל סיבוב עם 1/2 כפית לימון curd וכמה שבבי אפייה. חזור על חיתוך לבבות עם קרום עוגה אחר; לכסות כל אחד עם קרום הלב השני. עם מזלג או מקל סוכרייה על מקל, לחץ סביב קצוות לאטום.
מברשת צמרות של פופס עם ביצה מוכה; מפזרים סוכר מגורען. אם תרצה, לחתוך לבבות קטנים משאריות בצק ומקום על גבי.
אופים כ 15 דקות או עד חום זהוב.
הסר מגיליונות עוגיות; מגניב לחלוטין על מדפי קירור.
מערבבים אבקת סוכר וחלב כדי ליצור ציפוי דק.
מניחים בתיק בצק או צינור לקשט, וזיגזג מעל כל עבור גימור דקורטיבי.