שוקולד לח אחרי שמונה עוגות
שוקולד לח אחרי שמונה עוגות הוא צמחוני קינוח. והוא יספק כ 10 מנות. מנה זו מכילה סביב 8 גר' של חלבון, 13 גרם של שומן, וסך הכל 517 קלוריות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו את תמצית ונילן, חמאה, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוגת שוקולד לחה, עוגת שוקולד לחה, ו עוגת שוקולד לחה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור למאוורר 180c / 160c / 350 / סימן גז
גריז שני קופסאות עוגה 18cm ו בשורה התחתונה של כל אחד עם נייר greaseproof.
בקערה גדולה או בקערה של מערבל דוכן שלך, להוסיף את הקמח, קקאו, סוכר, סודה לשתייה ומלח. תן את זה טוב מערבבים עם כפית מתכת עד שהוא משולב היטב.
לטאטא יחד את הביצים, חלב חמאה, חמאה מומסת וניל לשפוך לתוך החומרים יבשים.
להקציף עד קטיפתי חלקה עם או מערבל לעמוד או מערבל יד חשמלי. הבא לשפוך את הקפה החם ומערבבים עם מרית, עד שיש לך תערובת נוזלית. (לא להיבהל, זה יעבוד)
יוצקים את הבלילה לתוך מחבתות העוגה ואופים באמצע התנור במשך 35 דקות. שיפוד צריך לצאת נקי.
אפשר לעוגות להתקרר במחבתות לזמן מה, לפני להטות בזהירות על מתלה תיל כדי להמשיך קירור.