שוקולד מצופה Kumquat Bon-Bons
אם יש לכם שוקולד, קומקווט, אבקת קקאו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 5 דקות. נסו שוקולד דובדבן Bon Bons, בונס גלידת שוקולד לבן, ו ג'יררדלי שוקולד חמאת בוטנים - בייגלה Bon Bons (מתכונים דומים).
הוראות
התחל על ידי התכה 4 אונקיות של 60% שוקולד חצי מתוק. השוקולד לא צריך להיות סופר חם כאשר אתה עובד עם זה, אז לבדוק את זה על ידי טעימות. טמפרטורת הגוף פשוט מושלמת.
לאחר מכן לשים את קומקווט קר, יבש לתוך קערה גדולה. גדול מספיק כדי שכולם יוכלו להתגלגל בקלות.
מוסיפים את השוקולד לענבים כף אחת בכל פעם; ערבוב וקיפול כמו שאתה הולך. לגרד את הצדדים של הקערה כמו שאתה עובד עם מרית גומי. הרעיון הוא לבנות את השוקולד במעילים כפי שהוא מתקשה סביב הפרי הקר. תמשיך לעבוד עד שהשוקולד יתחיל לשקוע והקומקוואט יהיו מכוסים לגמרי.
כאשר השוקולד כמעט נקבע, מפזרים על 2 כפות קקאו על קומקווט מצופה שוקולד. השתמש מסננת רשת קטנה כדי לכסות אותם קלות לאט לאט. המשך לעבוד על ידי הטלת וקיפול (אני נדרש 2 אנשים כדי להפוך את העבודה הזאת, אבל אם יש לך ארבע ידיים ייתכן שתוכל להשיג את זה בעצמך).
עבודה הקקאו בהדרגה להעביר אותם סביב הקערה מאפשר להם להקשיח כמו שאתה הולך ולא להישאר ביחד. כאשר הם מצופים היטב מופרדים להעביר אותם גיליון אפייה מכוסה קלף. מכסים אותם בניילון נצמד ומקררים עד שתהיו מוכנים להגיש אותם.