שוקולד מצופה שוקולד
שוקולד מצופה שוקולד יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון hor d ' ouvre שלך. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 13 גרם של שומן, וסך הכל 203 קלוריות. והוא יספק כ 16 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 38 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות. זה מובא לך על ידי אוכל רציני. נסו שוקולד צ'ארלס שוקולד מריר כמהין שוקולד, שוקולדים אגם champlain לתת משם וטורט שוקולד מריר ללא קמח, ו עוגיות פצפוצי שוקולד עם שוקולד מוקצף שוקולד גאנש (מתכונים דומים).
הוראות
הסירו את הכמהין שלכם מהעטיפות שלהם ותכינו אותם.
בדוד כפול, להמיס 1 כוס שוקולד פירורים על אש נמוכה. אתה יכול גם לחמם את השוקולד במיקרוגל, במרווחים של 20 שניות, עד מותך.
טובלים כמהין שוקולד לתוך שוקולד נמס, ציפוי בכל רחבי.
הסר באמצעות מזלג, הקשה על הצד של הקערה או מחבת כדי לתת עודף שוקולד לטפטף.
העבר לנייר הקלף הממתין שלך. אם תרצה, להוסיף סוכריות.
חזור עם כמהין שנותרו; לאחר שנעשה, לתת שוקולד מצופה שוקולדים להגדיר במשך כשעה וחצי, או עד הציפוי התקשח.