שוקולד מריר-בורבון טורט
טורט שוקולד-בורבון כהה עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 186 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 9g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. גשו לסופר וקנו שוקו, ביצה, חלבונים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו שוקולד-בורבון פקאן טורט, טורט שוקולד כהה ומדוכדך, ו טורט פיסטוק קרמל עם חלבה ושוקולד מריר (מתכונים דומים).
הוראות
מעיל תחתון וצדדים של מחבת 8 אינץ ' springform עם ספריי בישול.
פירורי שוקולד מיקרוגל בקערה קטנה מיקרוגל בטוח בינוני (50% כוח) במשך 1 דקה או עד נמס וחלק, ערבוב במרווחים של 30 שניות.
לנצח חמאה 1/2 כוס סוכר מגורען במהירות בינונית עם מיקסר חשמלי עד מעורבב היטב (כ 2 דקות).
להוסיף וניל וביצה; לנצח 1 דקה.
להוסיף חלב, אם תרצה, בורבון; לנצח 1 דקה. (
מוסיף שוקולד נמס, פועם רק עד מעורבב. בהדרגה להוסיף קקאו וקמח, פועם במהירות נמוכה רק עד מעורבב.
מקציפים חלבונים ביצה קרם של טרטר במהירות גבוהה עם מיקסר חשמלי עד קצף.
להוסיף 1/4 כוס הנותרים סוכר מגורען, 1 כף. בכל פעם, פועם עד פסגות נוקשות טופס. מקפלים רבע תערובת ביצה לבן לתוך הבלילה; לקפל בעדינות בתערובת ביצה לבן הנותרים. הבלילה כפית למחבת מוכנה.
אופים ב 300 במשך 45 דקות או עד סט. (מפרט עץ מוכנס במרכז ייצא עם רק כמה פירורים על זה.)
הסר טורט מהתנור; מיד להפעיל קצה של סכין קטנה סביב קצה טורט.
בואו מגניב על מתלה חוט 30 דקות. (טורט יעלה לחלק העליון של המחבת בזמן האפייה אבל ישקע בזמן שהוא מתקרר.)
הסר צדדים של מחבת springform.
כף מוקצפת לתוך שקית מקפיא פלסטיק zip-top. (לא חותם.) גזירה 1 בפינה של תיק לעשות חור קטן. צינור dollops של ציפוי מוקצף סביב בסיס של טורט.
מפזרים טורט עם אבקת סוכר וקקאו.
הערה: למטרות בדיקה בלבד, השתמשנו שוקולד צ ' יפס כהה מיוחד של הרשי.