שוקולד פופקורן שקדים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מתאבנים hor, אז תנו הזדמנות ל שוקולד פופקורן שקדים. מנה אחת מכילה 245 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 13 גרם שומן. מתכון זה נטול גלוטן וצמחוני מספק מנה 25 . גשו לסופר וקנו שקדים קלויים, מלח, פופקורן, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו-15 דקות. . עם כפית ציון של 25% המנה הזאת לא יוצאת מן הכלל. מתכונים דומים: טופי שקדים פופקורן שוקולד כפול, פופקורן של ולנטיין (פופקורן שוקולד לבן), ו פופקורן טופי שקדים.
הוראות
מחממים תנור ל 200 מעלות F (95 מעלות C).
מערבבים יחד את הסוכר, סירופ תירס, חמאה, אבקת קקאו, ומלח בסיר על חום בינוני-נמוך עד התערובת חלקה ומתחיל להתבשל.
מניחים את הפופקורן לקערה גדולה מאוד, מערבבים עם השקדים, ואז שופכים את סירופ השוקולד על התערובת. מערבבים עד שכל הפופקורן והשקדים מצופים.
מורחים את פופקורן השוקולד על גבי כמה סדינים אפייה גדולים בשכבה אחת.
אופים בתנור שחומם מראש עד יבש לחלוטין, כ 1 שעה, תוך ערבוב כל 20 דקות בערך כדי לייבש את כל הצדדים של התירס צץ. אפשר להתקרר על הסדין, ולאחר מכן להעביר לתוך מכולות אטומות.