שוקולד-פטל מסקארפונה
חטיפי מסקרפונה בטעם שוקולד-פטל עשויים להיות רק תוספת שאתם מחפשים. זה מתכון ללא גלוטן משמש 8 . מנה אחת מכילה 593 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 42 גרם שומן. 4 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 8 שעות ו-40 דקות. לך לחנות ותביא ריבת פטל, סוכר מגורען, תמצית ונילן, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. נסו עוגיות שוקולד טופי מסקרפונה, ברים שוקולד חם פטל, ו חטיפי שוקולד פטל (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
ציוד מיוחד: אחד 7-by-10 3/4 אינץ ' nonstick מתכת תבנית אפייה
מניחים מתלה תנור באמצע התנור ומחממים ל 325 מעלות F.
לרסס את המחבת עם תרסיס שמן צמחי.
הניחו חתיכת נייר קלף בגודל 6 על 18 אינץ ' במחבת, ואיפשרו לנייר העודף לעקוף את הצדדים. לרסס את נייר הקלף בקלילות עם תרסיס שמן צמחי.
מערבבים את ביסקוטי, חמאה, אבקת קקאו וסוכר חום במעבד מזון עד שהתערובת יוצרת פירורים לחים. לחץ בחוזקה על הפירורים על החלק התחתון של המחבת.
אופים במשך 15 דקות. לקרר את הקרום לחלוטין, כ -25 דקות.
מורחים את הריבה בשכבה זוגית על הקרום באמצעות מרית.
מניחים את השוקולד בקערה קטנה על סיר של מים רותחים בקושי. מערבבים מדי פעם עד השוקולד נמס וחלק.
מקציפים את הגבינה, שמנת חמוצה, ביצים, סוכר מגורען ווניל עד חלקה, באמצעות מקציף, בקערה בינונית.
יוצקים את הבלילה על קרום מקורר. באופן אקראי כפית השוקולד המומס על הבלילה. לסובב את השוקולד לתוך הבלילה, באמצעות קצה של סכין.
אופים עד הזהב האור ואת מרכז המילוי מתנועע מעט כאשר המחבת הוא מזועזע בעדינות, כ 40 דקות.
להעביר את תבנית האפייה מתלה תיל מגניב במשך 1 שעה. מכסים את המחבת בפלסטיק ומקררים לפחות 6 שעות או רצוי בין לילה עד המשרד.
הפעל מרית דקה סביב sedges של המחבת כדי לשחרר את המילוי.
חותכים את הסורגים לתוך 1 1/2-by-2-אינץ ברים באמצעות סכין לחה.