קושימומחה
מוכן ב8 שעות, 40 דק.
מנות8
ציון בריאות5
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

שוקולד-פטל מסקארפונה

שוקולד-פטל מסקארפונה
חטיפי מסקרפונה בטעם שוקולד-פטל עשויים להיות רק תוספת שאתם מחפשים. זה מתכון ללא גלוטן משמש 8 . מנה אחת מכילה 593 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 42 גרם שומן. 4 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 8 שעות ו-40 דקות. לך לחנות ותביא ריבת פטל, סוכר מגורען, תמצית ונילן, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. נסו עוגיות שוקולד טופי מסקרפונה, ברים שוקולד חם פטל, ו חטיפי שוקולד פטל (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
ציוד מיוחד: אחד 7-by-10 3/4 אינץ ' nonstick מתכת תבנית אפייה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
1
מניחים מתלה תנור באמצע התנור ומחממים ל 325 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
לרסס את המחבת עם תרסיס שמן צמחי.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס שמן צמחיתרסיס שמן צמחי
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
הניחו חתיכת נייר קלף בגודל 6 על 18 אינץ ' במחבת, ואיפשרו לנייר העודף לעקוף את הצדדים. לרסס את נייר הקלף בקלילות עם תרסיס שמן צמחי.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס שמן צמחיתרסיס שמן צמחי
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
מחבתמחבת
4
מערבבים את ביסקוטי, חמאה, אבקת קקאו וסוכר חום במעבד מזון עד שהתערובת יוצרת פירורים לחים. לחץ בחוזקה על הפירורים על החלק התחתון של המחבת.
מרכיבים שתצטרך
אבקת קקאואבקת קקאו
סוכר חוםסוכר חום
ביסקוטיביסקוטי
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
מחבתמחבת
5
אופים במשך 15 דקות. לקרר את הקרום לחלוטין, כ -25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
6
מורחים את הריבה בשכבה זוגית על הקרום באמצעות מרית.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
ריבהריבה
ציוד שתשתמש בו
מריתמרית
1
מניחים את השוקולד בקערה קטנה על סיר של מים רותחים בקושי. מערבבים מדי פעם עד השוקולד נמס וחלק.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
קערהקערה
2
מקציפים את הגבינה, שמנת חמוצה, ביצים, סוכר מגורען ווניל עד חלקה, באמצעות מקציף, בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
סוכר מגורעןסוכר מגורען
שמנת חמוצהשמנת חמוצה
ונילוניל
גבינהגבינה
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
3
יוצקים את הבלילה על קרום מקורר. באופן אקראי כפית השוקולד המומס על הבלילה. לסובב את השוקולד לתוך הבלילה, באמצעות קצה של סכין.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
סכיןסכין
4
אופים עד הזהב האור ואת מרכז המילוי מתנועע מעט כאשר המחבת הוא מזועזע בעדינות, כ 40 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבתמחבת
5
להעביר את תבנית האפייה מתלה תיל מגניב במשך 1 שעה. מכסים את המחבת בפלסטיק ומקררים לפחות 6 שעות או רצוי בין לילה עד המשרד.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
מתלה תילמתלה תיל
6
הפעל מרית דקה סביב sedges של המחבת כדי לשחרר את המילוי.
ציוד שתשתמש בו
מריתמרית
מחבתמחבת
7
חותכים את הסורגים לתוך 1 1/2-by-2-אינץ ברים באמצעות סכין לחה.
ציוד שתשתמש בו
סכיןסכין
8
מגישים בטמפרטורת החדר.