שוקולד-פרנג'ליקו קרם אנגלה קופה עם פטל טרי
שוקולד-Frangelico Crème Anglaise Copes עם פטל טרי עשוי להיות רק את המנה בצד אתה מחפש. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה עד 9 גר' של חלבון, 23 גרם של שומן, וסך הכל 450 קלוריות. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו שוקולד חצי-מתוק, פרנג'ליקו, ונילן אקסטראקט, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכונים דומים: פרנג'ליקו שיבולת שועל קרמה פשטידות עם Frangelico-מילוי שוקולד לבן, פאדג'בראון ושוקולד פרנג' ליקו קרם ברולה פאי, ו סופלה שוקולד עם קרם אנגלייז.
הוראות
מערבבים חלב ושמנת בסיר בינוני כבד. להביא לרתיחה.
מקציפים חלמונים וסוכר בקערה בינונית כדי להתמזג היטב. בהדרגה להקציף בתערובת חלב חם. החזר תערובת לסיר. מערבבים מעל חום בינוני-נמוך עד פודינג מתעבה ועלים נתיב על גב כף כאשר האצבע נמשכת על פני, על 5 דקות (לא להרתיח).
הוסף שוקולד; להקציף עד נמס וחלק.
להקציף בfrangelico ווניל. מסננים פודינג לקערה בינונית. כיסוי; צמרמורת לפחות 4 שעות. (ניתן להכין 2 ימים קדימה. שמור בקירור.)
מחלקים קרם אנגלייז בין 8 כוסות קינוח. למעלה עם פטל.