קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות17
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

שוקולד-פרנג'ליקו קרם אנגלה קופה עם פטל טרי

שוקולד-פרנג'ליקו קרם אנגלה קופה עם פטל טרי
שוקולד-Frangelico Crème Anglaise Copes עם פטל טרי עשוי להיות רק את המנה בצד אתה מחפש. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה עד 9 גר' של חלבון, 23 גרם של שומן, וסך הכל 450 קלוריות. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו שוקולד חצי-מתוק, פרנג'ליקו, ונילן אקסטראקט, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכונים דומים: פרנג'ליקו שיבולת שועל קרמה פשטידות עם Frangelico-מילוי שוקולד לבן, פאדג'בראון ושוקולד פרנג' ליקו קרם ברולה פאי, ו סופלה שוקולד עם קרם אנגלייז.

הוראות

1
מערבבים חלב ושמנת בסיר בינוני כבד. להביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מקציפים חלמונים וסוכר בקערה בינונית כדי להתמזג היטב. בהדרגה להקציף בתערובת חלב חם. החזר תערובת לסיר. מערבבים מעל חום בינוני-נמוך עד פודינג מתעבה ועלים נתיב על גב כף כאשר האצבע נמשכת על פני, על 5 דקות (לא להרתיח).
מרכיבים שתצטרך
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
הסר מהחום.
4
הוסף שוקולד; להקציף עד נמס וחלק.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
5
להקציף בfrangelico ווניל. מסננים פודינג לקערה בינונית. כיסוי; צמרמורת לפחות 4 שעות. (ניתן להכין 2 ימים קדימה. שמור בקירור.)
מרכיבים שתצטרך
FrangelicoFrangelico
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכךבצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
מחלקים קרם אנגלייז בין 8 כוסות קינוח. למעלה עם פטל.
מרכיבים שתצטרך
עם 50 קלוריותעם 50 קלוריות