שוקולד, קפה, הל ומוס קינמון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל שוקולד, קפה, הל ומוס קינמון. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 281 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 18 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-5 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם שוקולד, סוכר, אספרסו ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן מזון ידידותי, צמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. נסו מוס שוקולד הל כתום, מבשלים את הספר: מוס שוקולד עם זרעי הל, ו אוהבי שוקולד טריפל שכבה קפה קרמל שוקולד מוס עוגות (מתכונים דומים).
הוראות
מקום 4 x 120ml ramekins או כוסות המשרתים במקרר; זה יעזור מוסס להגדיר במהירות. לשבור את השוקולד לחתיכות, ואז לשים בקערה חסינת חום גדולה עם זרעי קפה והל. מניחים מעל מחבת של מים רותחים במשך כ 3 דקות עד שהשוקולד נמס, מערבבים מדי פעם עם כף עץ ומוודאים שהקערה לא נוגעת במים החמים.
הסר מהחום והנח בצד כדי להתקרר מעט. לאחר השוקולד התקרר במשך כמה דקות, להכות את החלמונים אחד בכל פעם, באמצעות כף עץ.
מניחים את החלבונים ביצה בקערה נפרדת, באמצעות מקציף בלון או מקצף חשמלי, להקציף לפסגות רכות. להטות את הסוכר לתוך הלבנים הנוקשים ולהמשיך לטאטא עד התערובת היא מבריק דמוי מרנג. מערבבים כפית של הלבנים לתוך שוקולד נמס – זה עוזר לשחרר את התערובת – ואז בזהירות ולקפל קלות בשאר המרנג. כפית את התערובת לתוך ramekins הצונן או משקפיים וצינה לפחות 40 דקות (או עד 2 שעות אם הזמן מאפשר).
מגישים על צלחות עם מנה טובה של קרם fraîche עם קצת שוקולד מגורד, אם תרצה.