קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 40 דק.
מנות6
ציון בריאות1
מגזין

שוקולד שקדים משמש שביר

שוקולד שקדים משמש שביר
מתכון שוקולד שקדים משמש פריך מוכן בסביבות 2 שעות ו 40 דקות והוא בהחלט נהדר ללא גלוטן וללא חלב אפשרות לאוהבי אוכל דרומי. אתה מקבל קינוח שמגיש 6. מנה אחת מכילה 688 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 23 גרם שומן. 1 אדם מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. גשו לסופר וקנו שוקולד צ'יפס, סוכר, שמן צמחי, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 14%. ציון זה לא כל כך סופר. מתכונים דומים: שוקולד שקדים משמש שביר, שקדים שוקולד פריך, ו שוקולד-שקדים-דובדבן שביר.

הוראות

1
משמנים תבנית אפייה עם שמן צמחי. בקערה קטנה זורקים יחד את השקדים, השוקולד צ ' יפס והמשמשים.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות
2 תרנגולות קורניש (בערך 1 1/4 פאונד כל אחת)2 תרנגולות קורניש (בערך 1 1/4 פאונד כל אחת)
( 23)( 23)
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
שים אותם על גיליון האפייה, להפיץ אותם לתוך שכבה אחת אפילו על פני כל גיליון אפייה.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
3
בסיר בינוני מערבבים יחד את הסוכר והמים. מבשלים על אש בינונית - גבוהה תוך ערבוב עד להמסת הסוכר. אל תערבב אחרי זה. במקום זאת, בעזרת מברשת מאפה טבולה במים, מברישים את דפנות התבנית מספר פעמים כדי לשלב כל סוכר שנדבק לדפנות התבנית. ממשיכים לבשל עד שסירופ הסוכר מזהיב, בערך 15 עד 20 דקות. שופכים בזהירות את הסוכר המקורמל על תערובת האגוזים על
מרכיבים שתצטרך
סם גסם ג
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
גיליון עוגיות. כמו כן, היזהר לא להזיז את דף העוגיות לאחר שפכו את הסוכר. נייר האפייה יהיה חם מאוד בהתחלה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
5
תן מגניב לפחות 2 שעות.
6
שוברים את השברירי לחתיכות ומניחים על צלחת הגשה.

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

שביר עובד ממש טוב עם קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "