קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות20
ציון בריאות28
מגזין

שזיף חזיר ממולא ירך

שזיף חזיר ממולא ירך
בשר חזיר ממולא שזיפים מותן עשוי להיות רק מתאבן אתה מחפש. והוא יספק כ 20 מנות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 25 גרם חלבון 5 גרם של שומן, וסך הכל 188 קלוריות. גשו לסופר וקנו מרק עוף, עלי טימין, מלח ופלפל, וכמה דברים אחרים כדי להפוך אותו היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -40 דקות. נסו צלי חזיר ממולא שזיפים, צלי חזיר ממולא שזיפים, ו ירך חזיר ממולא תאנה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 218°. באמצעות סכין חדה, להסיר כל שומן עודף מ ירך, משאיר שכבה 1/4 אינץ ' של שומן על גבי. השתמש בסכין ארוכה, דקה וחדה כדי לנקב חור במרכז שני הקצוות של ירך. עבודה משני הקצוות, להשתמש בידית של כף עץ גדולה לכפות חלל כל הדרך דרך מרכז ירך.
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
הסר את הכף לדחוף להתמודד דרך עוד כמה פעמים, הרחבת החלל. עבודה עם כמה שזיפים מיובשים, לדחוף אותם לתוך חלל עם האצבעות שלך ואת כף להתמודד. עבודה משני הקצוות עד חלל הוא ממולא מקצה לקצה.
מרכיבים שתצטרך
שזיפים מיובשיםשזיפים מיובשים
3
מקום שום, 1/2 כפית. מלח, מיץ לימון ותימין על קרש חיתוך. טחון למשחה. לשפשף להדביק את כל חלציים ממולאים, למקם את צד השומן במחבת צלייה ויוצקים 1/2 כוס מים מסביב. צלי במשך 20 דקות. להפחית את טמפרטורת התנור ל 163°. המשך לצלות, הוספת מים למחבת במידת הצורך כדי למנוע חריכה, עד מדחום בשר מוכנס במרכז הבשר קורא145, 40 עד 50 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
בשר טחוןבשר טחון
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
(צינור גדול)(צינור גדול)
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
קרש חיתוךקרש חיתוך
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
הסר ללוח חיתוך לכסות באופן רופף עם נייר.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
5
שומן רזה ממיצים במחבת קלייה ולמקם מחבת על פני 2 מבערים על הכיריים מעל חום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)
6
יוצקים מרק ומביאים לרתיחה, מגרד את כל חתיכות השחמה על תחתית המחבת. מרתיחים עד מופחת על ידי כמחצית מעט מעובה, 5 עד 10 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
פרוסת צלי ומגישים חמים עם מיצי פאן.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות