שזיפים בגריל עם זיגוג רוזמרין בלסמי & Mascarpone
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל שזיפים בגריל עם זיגוג רוזמרין Balsamic & Mascarpone. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 293 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 13 גרם של שומן למנה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לך מים, עלי רוזמרין, גרידת לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו שזיפים בגריל עם זיגוג דבש בלסמי, אפרסקים בגריל עם מסקרפונה, פיסטוקים וזיגוג בלסמי, ו סטייקים צלויים עם זיגוג רוזמרין-בלסמי (מתכונים דומים).
הוראות
הפוך את זיגוג: מערבבים יחד הראשון 3 מרכיבים בסיר בינוני על חום בינוני גבוה. מביאים לרתיחה, ערבוב מדי פעם, ומרתיחים 1 דקה או עד הסוכר הוא מומס.
הסר מהחום, ולתת לעמוד 30 דקות.
יוצקים נוזל דרך מסננת רשת תיל לתוך cruet או מיכל אטום, להשליך ספרי רוזמרין.בעוד הנוזל הוא עדיין מערבבים חם בדבש ובלסמי. זיגוג ניתן לאחסן במקרר עד 1 חודש.מערבבים על 1 כף של זיגוג לתוך גבינת מסקרפונה עד משולב היטב. תניח בצד.מכסים את השזיפים במים col ולתת להם להתייבש על 20 דקות. גם להשרות 4 ענפי רוזמרין חסון או שיפודי במבוק במים במשך כ 10 דקות. חוט 3 שזיף חצאים על כל אחד. תזיז את השיפודים לצלחת.
מברשת את הפרי בנדיבות עם זיגוג.הכן ברביקיו לחום בינוני גבוה. גריל שזיפים על חום עקיף עד מחומם דרך, מפנה פעם אחת, על 2-3 דקות לכל צד.
מברשת עם קצת יותר זיגוג במהלך הבישול.מסדרים כל שיפוד, לחתוך את הצד, על צלחת המשרתים הפרט. כפית תערובת קרם מסקרפונה לתוך הצלחת.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.