שזיפים מיובשים בבייקון פריך
שזיפים מיובשים בבייקון פריך יכולים להיות רק תוספת שאתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ואת כל 30 מתכון משרת 8 . מנה זו מכילה סביב 2 גר' של חלבון, 18 גרם של שומן, וסך הכל 191 קלוריות. אם יש לך פסים בייקון פריחה, שזיפים מיובשים, שמן צמחי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 9%, וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: עוף עם שזיפים ובייקון, לחמניות עוף בייקון ממולאות שזיפים מיובשים (Envueltos דה פולו, Tocineta y Ciruela), ו בייקון פריך וסלט ביצים.
הוראות
מחממים את התנור ל 200°c (400°F/סימן גז 6).
חותכים כל מקצץ בייקון במחצית לאורכים.
הניחו רצועה של בייקון על קרש חיתוך, הניחו שזיף מיובש בקצה העליון והתגלגלו, עטפו אותו בחוזקה סביב השזיף.לנקב מקל קוקטייל דרך מרכז השזיף העטוף כדי לאבטח. חזור עם הבייקון שנותר ושזיפים מיובשים.
מניחים את השזיפים על מגש אפייה מוכן ואופים אותם במשך 10-15 דקות, מתהפך חצי דרך דרך בישול, עד בייקון הוא פריך מעט משני הצדדים.
מ "לה פטי פריז" מאת נטלי בנזה. תמונות של ג ' קי מלוויל. זכויותיה המוסריות של נטלי בנזה להיות מזוהה כמחבר של עבודה זו נטענו על ידה בהתאם לחוק זכויות היוצרים, המדגמים והפטנטים 198
פורסם לראשונה בשנת 2013 על ידי Hardie Grant Books.