קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

שטרודל אספרגוס

שטרודל אספרגוס
שטרודל אספרגוס הוא צמחוני ומספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 244 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 19 גרם שומן. אם יש לכם רוטב חריף, חצי-חצי, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו שטרודל אספרגוס, שטרודל תפוחים (שטרודל apfel), ו שטרודל חם (מתכונים דומים).

הוראות

1
הצמד את הקצוות הקשים של אספרגוס.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
2
הסר קשקשים מגבעולים עם סכין או מקלף ירקות, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
ציוד שתשתמש בו
קולףקולף
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
3
חותכים גבעולים לשניים; לסדר ספינת ירקות מעל מים רותחים. כיסוי וקיטור 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
4
מניחים אספרגוס במי קרח; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
5
סאטו שאלוט ב 2 כפות חמאה בסיר כבד על חום בינוני עד במכרז.
מרכיבים שתצטרך
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
6
מוסיפים קמח, ערבוב עד חלקה. לבשל, ערבוב כל הזמן, 1 דקה. בהדרגה להוסיף חצי וחצי; לבשל על חום בינוני, ערבוב כל הזמן, עד התערובת מתעבה. מערבבים במיץ לימון ו-5 המרכיבים הבאים.
מרכיבים שתצטרך
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
7
מניחים גיליון 1 של פילו על מגבת לחה (לשמור הנותרים פילו מכוסה).
8
מברשת עם 2 כפיות חמאה מומסת.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
9
שכבת גיליון שני של פילו על הסדין הראשון; מברשת עם 2 כפיות חמאה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
10
חותכים את הערימה לחצי לאורכו, מה שהופך 2 מלבנים.
11
אספרגוס ניקוז.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
12
מניחים שמינית של אספרגוס בקצה הקצר של כל מלבן; כפית שמינית של תערובת רוטב על אספרגוס על כל מלבן. מקפלים קצוות של מלבנים על אספרגוס; להפשיל אופנת ג ' לירול. חזור עם הנותרים פילו, חמאה, אספרגוס, ותערובת רוטב.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
13
מברשת מנות פילו עם הנותרים חמאה מומסת; מקום על תבנית אפייה משומנת.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
14
אופים ב 350 במשך 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)