שטרודל אספרגוס הוא צמחוני ומספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 244 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 19 גרם שומן. אם יש לכם רוטב חריף, חצי-חצי, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו שטרודל אספרגוס, שטרודל תפוחים (שטרודל apfel), ו שטרודל חם (מתכונים דומים).
הוראות
1
הצמד את הקצוות הקשים של אספרגוס.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
2
הסר קשקשים מגבעולים עם סכין או מקלף ירקות, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
ציוד שתשתמש בו
קולף
רול פירות צהוב אחד
3
חותכים גבעולים לשניים; לסדר ספינת ירקות מעל מים רותחים. כיסוי וקיטור 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1 כוס גריסי פנינה לבנים
4
מניחים אספרגוס במי קרח; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
1 כוס גריסי פנינה לבנים
5
סאטו שאלוט ב 2 כפות חמאה בסיר כבד על חום בינוני עד במכרז.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
6
מוסיפים קמח, ערבוב עד חלקה. לבשל, ערבוב כל הזמן, 1 דקה. בהדרגה להוסיף חצי וחצי; לבשל על חום בינוני, ערבוב כל הזמן, עד התערובת מתעבה. מערבבים במיץ לימון ו-5 המרכיבים הבאים.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
7
מניחים גיליון 1 של פילו על מגבת לחה (לשמור הנותרים פילו מכוסה).
8
מברשת עם 2 כפיות חמאה מומסת.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
9
שכבת גיליון שני של פילו על הסדין הראשון; מברשת עם 2 כפיות חמאה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
10
חותכים את הערימה לחצי לאורכו, מה שהופך 2 מלבנים.
11
אספרגוס ניקוז.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
12
מניחים שמינית של אספרגוס בקצה הקצר של כל מלבן; כפית שמינית של תערובת רוטב על אספרגוס על כל מלבן. מקפלים קצוות של מלבנים על אספרגוס; להפשיל אופנת ג ' לירול. חזור עם הנותרים פילו, חמאה, אספרגוס, ותערובת רוטב.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
13
מברשת מנות פילו עם הנותרים חמאה מומסת; מקום על תבנית אפייה משומנת.