שטרודל התפוחים של קמפבל
שטרודל התפוחים של קמפבל עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתכון זה משמש 6. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 4 גרם חלבון, 16 גרם שומן, ובסך הכל של 302 קלוריות. המתכון הזה מכסה 6% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא חלב וצמחוני דיאטה. 15 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו -15 דקות. גשו לסופר וקנו ביצה, קמח, תפוחי סבתא סמית, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה הביא לך את כולםמתכונים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מרהיב כף ציון של 35%. מתכונים דומים: שטרודל תפוחים (שטרודל אפל), שטרודל תפוחים, ו שטרודל תפוחים.
הוראות
הפשירו את יריעת המאפה בטמפרטורת החדר למשך 40 דקות או עד שקל לטפל בה.
מחממים את התנור ל 375 מעלות פ.משמנים קלות גיליון אפייה. מערבבים את הביצה והמים בקערה קטנה.
מערבבים את הסוכר, הקמח והקינמון בקערה בינונית.
מוסיפים את התפוחים והצימוקים וזורקים לציפוי.
קפלו את דף המאפה על משטח מקומח קלות.
גלגל את הסדין למלבן בגודל 16 על 12 אינץ'. כשהצד הקצר פונה אליך, כף את תערובת התפוחים על המחצית התחתונה של המאפה עד 1 אינץ ' מהקצוות. החל מהצד הקצר הקרוב אליך, התגלגל כמו גליל ג ' לי.
מניחים בצד התפר כלפי מטה על תבנית האפייה. טאק מסתיים תחת לאטום.
חותכים כמה חריצים ארוכים בגודל 2 אינץ 'זה מזה 2 אינץ' בחלקו העליון.
אופים במשך 35 דקות או עד להזהבה. מצננים על תבנית האפייה על רשת למשך 30 דקות. פורסים ומגישים חם.
מפזרים סוכר ממתקים, אם רוצים.