אם יש לכם חלמונים ביצה, מלח, שומן חזירוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. וזה טוב. נסו שטרודל תפוחים (שטרודל apfel), שטרודל חם, ו שטרודל של אלסי (מתכונים דומים).
הוראות
1
בתבשיל עם תחתית כבדה, מחממים את השומן עד לעישון.
מרכיבים שתצטרך
שומן חזיר
2
מוסיפים את חתיכות העגל, 5 או 6 בכל פעם, ומבשלים עד חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
3
הסר ולהוסיף את הגזר, בצל, פלפלים, פפריקה, גרגר, ציפורן, קינמון, ומבשלים עד מתרכך, על 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
גב שומן חזיר
נוזל-אונקיות מים טריים
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
טורטיות קמח טריות, להגשה
ספק
4
מוסיפים את היין ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
5
מוסיפים את הבשר וחוזרים לרתיחה. מנמיכים את החום ומבשלים 1 עד 1 1/2 שעות, עד הבשר הוא רך מאוד. מתבלים במלח ופלפל ומאפשרים לצנן 4 שעות במקרר.
מברשת עם חלמונים מוכים ביצה, מניחים על גיליון עוגיות ואופים במשך 50 עד 60 דקות, עד חום זהוב חם צנרת בפנים. אפשר לנוח 10 דקות ומגישים עם רסק תפוחים ירוק.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
גליל פירות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
10
במעבד מזון, מניחים 4 אונקיות חמאה, 1 כפית מלח, ו 2 1/2 כוסות קמח תערובת עד מרקם של פירורי לחם. מוסיפים לאט מי קרח עד שהבצק מתחבר.
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
11
הסר וצור לתוך כדור, ולאחר מכן לשטח אותו למלבן 8 על ידי 10 אינץ ' ומקום במקרר. זה נקרא תערובת הפסטה.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
12
במעבד מזון, מניחים את החמאה הנותרים וקמח כוס 1, ומערבבים עד מעורבב לגרד החוצה על לוח. עבודה במהירות, ליצור תערובת זו בכיכר 4 אינץ ' ומקום במקרר. זה נקרא תערובת החמור.
לאחר 1/2 שעה, כאשר תערובות 2 דומים במרקם, מניחים תערובת פסטה על משטח שיש נקי משוריין היטב.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
14
מניחים תערובת חמור במרכז ומקפלים את תערובת הפסטה על זה, כמו גלישת מתנה. שטוח עם מערוך ומתגלגל החוצה למלבן 8 על 16 אינץ', מתעופף באופן קבוע. אם חמאה עולה על פני השטח, קמח את המקום בכבדות ולהמשיך לעבוד. מקפלים למטה השלישי למעלה והשלישי העליון למטה כדי ליצור חבילה קטנה ולהפוך 90 מעלות בכיוון השעון. בצק Pat עם סיכה מתגלגל לדבוק ולהתגלגל החוצה גדול 8 על ידי 16 אינץ ' מלבן שוב. חזור על תהליך קיפול להכניס למקרר 30 דקות, מכוסה במטלית לחה.