קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות12
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

שטרודל תפוח ופקאן

שטרודל תפוח ופקאן
תפוחים ושטרודל פקאן דורש על 40 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה עד 3 גר' של חלבון, 13 גרם של שומן, וסך הכל 272 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו פקאנים, חמאה, סדינים בצורת בצק פילו, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו שטרודל מיני תפוחים, שטרודל תפוחים בודדים, ו שטרודל מיני תפוחים (מתכונים דומים).

הוראות

1
במחבת קטנה מעל חום בינוני, טוסט פקאן עד הזהב בצבע, על 3 עד 4 דקות. כבה את החום ומערבבים את הצימוקים ואת מילוי התפוח. שמור.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
בסיר קטן מעל חום בינוני, מוסיפים את החמאה ואת המרווה. כאשר החמאה נמסה, להסיר את המרווה. בקערה קטנה, לשלב את הסוכר וקינמון ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
הסר את סדינים פילו ולכסות עם מגבת לחה. שים גיליון 1 על קרש חיתוך ומברשת עם חמאה מומסת, לשים גיליון אחר על גבי מברשת עם חמאה, ואז לשים גיליון שלישי על גבי מברשת עם חמאה. * הערה של קוק: הגדר את פילו בצד, מכוסה במגבת לחה עד מוכן לשימוש שוב.
מרכיבים שתצטרך
1 כף שמן מעגבניות מיובשות ארוזות בשמן1 כף שמן מעגבניות מיובשות ארוזות בשמן
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
4
חותכים את ערימות פילו לשלישים. שים כ 1 עד 2 כפות של מילוי תפוח בקצה הרצועה הקרובה ביותר אליך. מקפלים את פילו למשולשים על ידי קיפול שוב ושוב ימינה, ואז שמאלה, וחזור עד שתגיע לסוף הרצועה, מוודא לשמור על הצורה של משולש. חזור עם שאריות 2 רצועות של פילו.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
5
מברישים את הקפל המשולש האחרון עם חמאה לאטום.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
6
מברשת את צמרות המשולשים עם חמאה ומפזרים סוכר קינמון.
מרכיבים שתצטרך
סוכר קינמוןסוכר קינמון
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
7
מחממים התנור ל 450 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
חזור על התהליך עד שכל המילוי כבר בשימוש. סדר את משולשי פילו על מחבת גיליון כי כבר מרופד בנייר קלף, ואופים עד משחימים היטב, על 6 עד 8 דקות.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
9
תעביר את השטרודל למגש הגשה ותגיש.