קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות12
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

שטרודל תפוח ופקאן

שטרודל תפוח ופקאן
תפוחים ושטרודל פקאן דורש על 40 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה עד 3 גר' של חלבון, 13 גרם של שומן, וסך הכל 272 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו פקאנים, חמאה, סדינים בצורת בצק פילו, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו שטרודל מיני תפוחים, שטרודל תפוחים בודדים, ו שטרודל מיני תפוחים (מתכונים דומים).

הוראות

1
במחבת קטנה מעל חום בינוני, טוסט פקאן עד הזהב בצבע, על 3 עד 4 דקות. כבה את החום ומערבבים את הצימוקים ואת מילוי התפוח. שמור.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
יכול ציפוי קוקוס-פקאןיכול ציפוי קוקוס-פקאן
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
בסיר קטן מעל חום בינוני, מוסיפים את החמאה ואת המרווה. כאשר החמאה נמסה, להסיר את המרווה. בקערה קטנה, לשלב את הסוכר וקינמון ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
3
הסר את סדינים פילו ולכסות עם מגבת לחה. שים גיליון 1 על קרש חיתוך ומברשת עם חמאה מומסת, לשים גיליון אחר על גבי מברשת עם חמאה, ואז לשים גיליון שלישי על גבי מברשת עם חמאה. * הערה של קוק: הגדר את פילו בצד, מכוסה במגבת לחה עד מוכן לשימוש שוב.
מרכיבים שתצטרך
1 כף שמן מעגבניות מיובשות ארוזות בשמן1 כף שמן מעגבניות מיובשות ארוזות בשמן
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
4
חותכים את ערימות פילו לשלישים. שים כ 1 עד 2 כפות של מילוי תפוח בקצה הרצועה הקרובה ביותר אליך. מקפלים את פילו למשולשים על ידי קיפול שוב ושוב ימינה, ואז שמאלה, וחזור עד שתגיע לסוף הרצועה, מוודא לשמור על הצורה של משולש. חזור עם שאריות 2 רצועות של פילו.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
5
מברישים את הקפל המשולש האחרון עם חמאה לאטום.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
6
מברשת את צמרות המשולשים עם חמאה ומפזרים סוכר קינמון.
מרכיבים שתצטרך
סוכר קינמוןסוכר קינמון
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
7
מחממים התנור ל 450 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
8
חזור על התהליך עד שכל המילוי כבר בשימוש. סדר את משולשי פילו על מחבת גיליון כי כבר מרופד בנייר קלף, ואופים עד משחימים היטב, על 6 עד 8 דקות.
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
תעביר את השטרודל למגש הגשה ותגיש.