קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות12
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

שטרודל תפוח ופקאן

שטרודל תפוח ופקאן
תפוחים ושטרודל פקאן דורש על 40 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה עד 3 גר' של חלבון, 13 גרם של שומן, וסך הכל 272 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו פקאנים, חמאה, סדינים בצורת בצק פילו, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו שטרודל מיני תפוחים, שטרודל תפוחים בודדים, ו שטרודל מיני תפוחים (מתכונים דומים).

הוראות

1
במחבת קטנה מעל חום בינוני, טוסט פקאן עד הזהב בצבע, על 3 עד 4 דקות. כבה את החום ומערבבים את הצימוקים ואת מילוי התפוח. שמור.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
בסיר קטן מעל חום בינוני, מוסיפים את החמאה ואת המרווה. כאשר החמאה נמסה, להסיר את המרווה. בקערה קטנה, לשלב את הסוכר וקינמון ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
הסר את סדינים פילו ולכסות עם מגבת לחה. שים גיליון 1 על קרש חיתוך ומברשת עם חמאה מומסת, לשים גיליון אחר על גבי מברשת עם חמאה, ואז לשים גיליון שלישי על גבי מברשת עם חמאה. * הערה של קוק: הגדר את פילו בצד, מכוסה במגבת לחה עד מוכן לשימוש שוב.
מרכיבים שתצטרך
1 כף שמן מעגבניות מיובשות ארוזות בשמן1 כף שמן מעגבניות מיובשות ארוזות בשמן
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
4
חותכים את ערימות פילו לשלישים. שים כ 1 עד 2 כפות של מילוי תפוח בקצה הרצועה הקרובה ביותר אליך. מקפלים את פילו למשולשים על ידי קיפול שוב ושוב ימינה, ואז שמאלה, וחזור עד שתגיע לסוף הרצועה, מוודא לשמור על הצורה של משולש. חזור עם שאריות 2 רצועות של פילו.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
5
מברישים את הקפל המשולש האחרון עם חמאה לאטום.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
6
מברשת את צמרות המשולשים עם חמאה ומפזרים סוכר קינמון.
מרכיבים שתצטרך
סוכר קינמוןסוכר קינמון
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
7
מחממים התנור ל 450 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
חזור על התהליך עד שכל המילוי כבר בשימוש. סדר את משולשי פילו על מחבת גיליון כי כבר מרופד בנייר קלף, ואופים עד משחימים היטב, על 6 עד 8 דקות.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
תעביר את השטרודל למגש הגשה ותגיש.