שיבוט של סינבון
אתה אף פעם לא יכול לקבל יותר מדי מתכונים מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל שיבוט של סינבון. מתאים ל-12 ומחירו 54 סנט למנה מנות. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 8 גרם חלבון, 14 גרם שומן, ובסך הכל של 464 קלוריות. מתכון זה מכלמתכונים יש 10495 אוהדים. אם יש לכם חלב חם, שמרים מכונת לחם, תמצית ונילן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 46%. הציון הזה מוצק. נסו שיבוט של סינבון, שיבוט ביסקוויק, ו שיבוט סלט זיתים (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים מרכיבים בתבנית מכונת הלחם לפי הסדר המומלץ על ידי היצרן. בחר מחזור בצק; לחץ על התחל.
לאחר שהבצק הוכפל בגודלו הופכים אותו למשטח מקומח קלות, מכסים ומניחים לנוח למשך 10 דקות. בקערה קטנה שלבו סוכר חום וקינמון.
מרדדים בצק למלבן בגודל 16 על 21 אינץ'.
מורחים בצק עם 1/3 כוס חמאה ומפזרים באופן שווה בתערובת סוכר / קינמון.
מגלגלים בצק וחותכים ל -12 לחמניות.
מניחים לחמניות בתבנית אפייה משומנת קלות בגודל 9 על 13 אינץ'. מכסים ומניחים לתפוח עד שכמעט הוכפל, בערך 30 דקות. בינתיים, מחממים תנור ל 400 מעלות צלזיוס (200 מעלות צלזיוס).
אופים לחמניות בתנור שחומם מראש עד חום זהוב, כ -15 דקות. בזמן שהלחמניות נאפות מקציפים יחד גבינת שמנת, 1/4 כוס חמאה, סוכר קונדיטורים, תמצית וניל ומלח.
מורחים ציפוי על לחמניות חמות לפני ההגשה.