שיבולת שועל דקה ולעיסה
הכנת המנה לוקחת כ 22 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. גשו לסופר וקנו סוכר חום, אגוז מוסקט, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו עוגיות אגוז צימוקים ודקים, עוגיות שיבולת שועל דק וצמיג חמאת בוטנים [גרסה 1], ו עוגיות שיבולת שועל מתובלת ודקה עם ציפוי חמאה חום (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F. קו 2 יריעות עוגיות עם נייר קלף.קרם חמאה וסוכרים עם מיקסר חשמלי; להכות וניל וביצים.מערבבים יחד קמח, סודה לשתיה, מלח, קינמון ואגוז מוסקט בקערה נפרדת.
מוסיף את תערובת הקמח לתערובת החמאה ומערבבים עד מעורבב. מערבבים בשיבולת השועל, ואחריו הצימוקים.באמצעות ידיים רטובות, לעצב את הבצק לתוך סיבובים שווים (1 אינץ').
אופים במשך 10-12 דקות (שלי לקח 1
או עד שעוגיות יהיו חומות בקצוות.
בואו לשבת על גיליון עוגיות במשך כמה דקות, ולאחר מכן להעביר מתלים חוט מגניב