שיבולת שועל לעיסה-עוגיות צימוקים
עוגיות שיבולת שועל וצימוקים לעיסים עשויות להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 229 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 9g של שומן למנה. מתאים ל-12 מנות. לך לחנות ותביא את "תמצית ונילן", "ביצים", "צימוקים" ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. מתכונים דומים: עוגיות צימוקים שיבולת שועל לעיסה, עוגיות צימוקים שיבולת שועל לעיסה, ו עוגיות צימוקים שיבולת שועל לעיסה.
הוראות
מערבבים את שיבולת השועל, קמח, קינמון, אבקת אפייה ומלח בקערה גדולה. הכה את החמאה, סוכר ודבשה בקערה גדולה עם מיקסר במהירות בינונית גבוהה עד רכות, על 5 דקות. לנצח את הביצה וניל עד חלקה, על 2 דקות יותר. להפחית את מהירות המיקסר נמוך, להוסיף את תערובת הקמח להכות עד בשילוב. מערבבים את הצימוקים ביד. לטעם ולמרקם הטובים ביותר, מכסים את הבצק ומקררים לפחות 4 שעות, או בין לילה.
מיקום מדפים בשליש העליון והתחתון של התנור; מחממים ל 350 מעלות F. קו 2 דפי אפייה עם נייר קלף. טופס את הבצק לתוך 12 כדורים, על 2 כפות כל אחד, ולסדר 3 סנטימטרים זה מזה על גיליונות אפייה מוכן. להשתטח עם החלק האחורי של מזלג.
אופים עד עוגיות זהובות, 15 עד 17 דקות.
בואו מגניב 5 דקות על דפי האפייה, ולאחר מכן להעביר מדפים להתקרר לחלוטין.