שיח אפרסק-ג'ינג'ר
שיח אפרסק-ג'ינג'ר עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני מגיש 4 . מנה אחת מכילה עד 2 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 349 קלוריות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-41 אמרו שזה היה במקום. גשו לסופר וקנו חומץ בלסמי, ג'ינג'ר, אפרסקים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 120 שעות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו שיח אפרסק ג'ינג'ר, שיח אפרסק, ו מוקטייל שיח אפרסק (מתכונים דומים).
הוראות
הסר בורות מאפרסקים מחית בקערה בגודל בינוני.
מוסיפים סוכר וג ' ינג ' ר, מערבבים היטב. מכסים ומקררים בין לילה.
הקש תערובת אפרסק דרך מסננת בסדר רשת לתוך קערה בגודל בינוני נקי. להשליך מוצקים אפרסק.
מוסיפים את שני הוינגרים למיצי אפרסק.
יוצקים דרך משפך לתוך בקבוק נקי. לאטום את הבקבוק ולנער במרץ. לאחסן במקרר במשך 3 עד 5 ימים, רועד מעת לעת כדי לעזור לפזר סוכר. לאחר שהסוכר נמס, מגישים עם סודה או רום לבן. שיח ניתן לאחסן במשך כמה חודשים במקרר.