קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות8
ציון בריאות3
מגזין

שיטאקי ובצל ירוק לו מיין

שיטאקי ובצל ירוק לו מיין
מנה אחת מכילה עד 8 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 292 קלוריות. מתכון טבעוני זה מגיש 8 . אם יש לכם שמן canolan, מירין, זנגבילוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. מתכונים דומים: כרוב ניצנים ושיטאקה לו מיין, עוף ג'ינג'ר, שיטאקי ומרק בצל ירוק, ו מוקפץ מטוגן Lo מיין עם כרוב חרוך, Shiitake, ו עירית.

הוראות

1
בסיר גדול של מים מלוחים רותחים, מבשלים את האטריות עד מכרז; מוסיפים את אפונה השלג לאטריות ב 2 הדקות האחרונות של בישול.
מרכיבים שתצטרך
2
מסננים את האטריות ואת אפונה שלג ולשטוף מתחת למים קרים עד קריר. בקערה קטנה, מערבבים את רוטב הסויה עם המירין ושמן שומשום.
מרכיבים שתצטרך
3
במחבת גדולה מאוד, עמוקה, חום 2 כפות של שמן קנולה עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
4
מוסיפים את שיטאקה ומבשלים על חום גבוה בינוני, ללא הפרעה, עד השחמה, על 5 דקות.
5
מוסיפים את כף 1 הנותרים של שמן קנולה, בצל ירוק זנגביל ומערבבים ומטגנים עד שהבצלונים מתרככים, כ -3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6
מוסיפים את המים ומבשלים על חום מתון, מגרדים את חתיכות השחמה מתחתית המחבת, 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
7
מוסיפים את האטריות, אפונה שלג ותערובת רוטב סויה למחבת ומבשלים, משליכים את האטריות עד מחומם דרך, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8
מוסיפים את הכוסברה, מעבירים לקונוסים עלה בננה או קערות ומגישים.
מרכיבים שתצטרך