שימורי דובדבן משמש ומרשינו
שימורי דובדבן משמש ומרשינו עשויים להיות רק התבלין אותו אתם מחפשים. צופה הדמות שלך? למתכון ואינו מכיל גלוטן, וטבעוני יש 70 קלוריות, 0 גרם חלבון, ו 0 גרם שומן למנה. מתאים ל-40 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם סוכר, מיץ לימון, דובדבני מרשינו וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 2 שעות ו -10 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 11%. הציון הזה די גרוע. נסו מארשינו דובדבן עוגות, פודינג אורז דובדבן מרסצ'ינו, ו כריכי גלידת דובדבן מרסצ'ינו (מתכונים דומים).
הוראות
מכניסים מים ומשמשים לתנור הולנדי. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מבשלים, ללא כיסוי, למשך 30 דקות או עד שכמעט מתאדים נוזלים. מערבבים פנימה את האננס, הסוכר ומיץ הלימון. מבשלים ומערבבים 35-40 דקות או עד להסמכה.
באמצעות מחית תפוחי אדמה, מחית פירות.
מוסיפים דובדבנים; מביאים לרתיחה.
הסר מהאש; הסר קצף במידת הצורך. מצקת בזהירות תערובת חמה לצנצנות חצי ליטר חמות ומשאירה 1/4 אינץ'. מרחב הראש.
להסיר בועות אוויר; לנגב חישוקים ולהתאים מכסים. תהליך במשך 10 דקות בתוך פחית מים רותחים.