שינקן חג עם אננס
ניתן להכין את המתכון לחגיגי חזיר עם אננס תוך שעה ו-40 דקות בערך . חלק אחד של המנה הזו מכיל בסביבות 37 גרם חלבון , 15 גרם שומן , ובסך הכל 373 קלוריות . תמורת 3.41$ למנה , תקבלו מתאבנים שמגישים 28. הוא מובא אליכם על ידי Taste of Home. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן וללא חלב . אם יש לכם סוכר חום, אננס, בשר חזיר וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה זוכה לציון ספונקולרי מוצק של 53% . אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו חזיר לחגים , חזיר מזוגגת חג , וחזיר מזוגגת לחג .
הוראות
מניחים בשר חזיר בתבנית צלייה. יוצקים באיטיות מיץ אננס על בשר חזיר כדי שיעבור בין פרוסות. כף אננס על בשר חזיר.
מוסיפים צימוקים למיצי המחבת. מכסים ומכניסים למקרר ללילה.
לזרוק את הציפורן. מכסים ואופים בשר חזיר ב-325 מעלות למשך 1-1/2 עד 2 שעות או עד שמדחום בשר מצביע על 140 מעלות, ומטסים כל 20 דקות.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
יין מבעבע ורוזה מבעבע הם הבחירות המובילות שלי עבור אנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. יין אחד שתוכלו לנסות הוא Famille Vincent Cremant de Bourgogne. יש לו 4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-24 דולר.
![Famille Vincent Cremant de Bourgogne]()
Famille Vincent Cremant de Bourgogne
מענבי השרדונה נוצץ זה מעניק ברית לרעננות, גוף וחלקות. הקרמנט ברוט יבש ומציע בועות עדינות (1.5 מיליון/30 דקות - ספרנו אותן אבל אתם לא חייבים להאמין לי בשביל זה!), רמזים לפרחים באף, פריכים ופירותיים בחך. זוהי קלאסיקה נהדרת לכל אירוע חגיגי.