שיפודי MahiMahi בגריל עם רוטב אננס מנדרין
שיפודי MahiMahi בגריל עם רוטב אננס מנדרין יכול להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 4 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 35 גרם חלבון 24 גרם של שומן, וסך הכל 532 קלוריות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. אם יש לך חומץ בלסמי, כפית מרווה שפשף, סטייקים mahimahi, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב היין האדום היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות פינו נואר כקינוח. מתכונים דומים: Mahimahi בגריל עם אננס Sambal, שיפודי שרימפס בגריל עם רוטב אננס, ו Mahimahi בגריל עם רוטב פלפל אדום.
הוראות
מערבבים בצל קצוץ ודבש במחבת בינונית לא דביקה, ומניחים מעל חום בינוני. מבשלים 12 דקות או עד חום זהוב, ערבוב מדי פעם.
מוסיפים יין אדום ואת 4 המרכיבים הבאים( יין דרך מירין); מבשלים 10 דקות. מערבבים אננס קצוץ, ומבשלים 5 דקות. תתחמם.
חוט 3 חתיכות mahimahi, 3 קוביות אננס, ו 3 חתיכות פלפל לסירוגין על כל אחד 8 (12 אינץ') שיפודים.
מפזרים קבב עם מרווה, מלח ופלפל שחור.
מניחים את הקבב על מתלה גריל מצופה ספריי בישול; קבב גריל 15 דקות או עד הדג נעשה, מפנה כל 5 דקות.