שיפודי בשר טריאקי מתוקים
שיפודי בשר טריאקי מתוקים עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 24 מנות. עם 184 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 6 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. 55 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 21 דקות. מתכון זה אופייני למטבח היפני. אם יש שיפודי במבוק, רוטב סויה, מים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב הסוכר חום בהיר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת משמש עם סוכר חום ומאפה קינמון כקינוח. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: שיפודי בקר טריאקי, שיפודי בשר טריאקי בגריל, ו שיפודי בקר בסגנון טיקי טריאקי.
הוראות
להקציף סוכר חום, רוטב סויה, מיץ אננס, מים, שמן צמחי ושום יחד בקערה גדולה; שחרר פרוסות בשר לתערובת ומערבבים למעיל. מכסים את הקערה בניילון נצמד.
בשר במרינדה במקרר במשך 24 שעות.
הסר בשר מן המרינדה, רועד כדי להסיר כל נוזל עודף. תשליך את המרינדה.
פרוסות בשר חוט בזיג-זג על שיפודים.
מחממים גריל לחום בינוני ושמן קל באח.
לבשל שיפודים על גריל שחומם מראש עד הבשר מבושל דרך, על 3 דקות לכל צד.