שיפודי דגים עם בזיליקום Chimichurri
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל שיפודי דגים עם בזיליקום Chimichurri. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, כל 30, ואת הבמנה זו יש: 396 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 34 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו בצל, עלי פטרוזיליה, פתיתי פלפל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 20 דקות. נסו שיפודי סלמון Chimichurri, שיפודי טופו Chimichurri, ו שיפודי בשר עם כוסברה צ'ימיצ' ורי (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
ציוד מיוחד: ציוד מיוחד: שמונה שיפודי עץ 10 אינץ', ספוג במים במשך כ 30 דקות
למרינדה: בקערת זכוכית בינונית, לערבב יחד
בצל, שום, שמן, חומץ, מיץ לימון ומלח ופלפל לפי הטעם.
מוסיפים את הדגים והדלעת ומשרים בטמפרטורת החדר,
מערבבים את בזיליקום, פטרוזיליה, בצל,
שום, שמן זית, חומץ, מיץ לימון, פתיתי פלפל אדום ומלח ופלפל
כדי לטעום בקערה מעבד מזון, ואת הדופק עד החומרים הם רק
מחממים את הגריל גבוה. תשמן את הסורגים היטב.
עבור שיפודי דגים: חוט דגים במרינדה וסקווש
על שיפודים ספוגים, 2 חתיכות של דגים לכל שיפוד.
מניחים על הגריל ומבשלים עד חרוך קלות על
בחוץ והדגים רק מבושל דרך, 3 עד 4 דקות לכל צד.
בעוד הדג הוא עדיין חם, טפטוף עם בזיליקום קטן
צ 'ימיצ' ורי ומגישים יותר בצד לטבילה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. פינוט גרי של סקייפול עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
![פינוט סקייפול גריס]()
פינוט סקייפול גריס
קש חיוור בצבע עם הערות של מנגו, פריחת הדר ובננה באף. על החיך תערובת של פירות טרופיים מתגלה לתוך מנדרינה, מנגו, אשכוליות, וטעמי בננה. התווים הטרופיים האלה ממשיכים לאורך הגימור הארוך והמתיש.