קושימומחה
מוכן ב8 שעות, 40 דק.
מנות2
ציון בריאות100
מגזין

שיפודי טלה א לה פלנצ'ה עם פיפראדה

שיפודי טלה א לה פלנצ'ה עם פיפראדה
שיפודי טלה א לה פלנצ'ה עם פיפראדן הוא איש מערות, ללא גלוטן, ללא חלב, וראשוני מנה עיקרית. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 58 גרם חלבון, 75 גרם שומן, ובסך הכל של 1010 קלוריות. מתאים ל-2 ומחירו 12 מנות.85 דולר למנה. אם יש לכם זרעי חרדל טחונים, פפריקה, פלפלים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 8 שעות ו -40 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 83%. הציון הזה נהדר. נסו פיפראדה, שיפודי טלה על הגריל, ו שיפודי טלה רוזמרין (מתכונים דומים).

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
ציוד מיוחד: פלנצ ' ה או מחבת פנקייק מחבת, 1 עיתון (רצוי ספרדית!), 6-אינץ במבוק שיפודים
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
3
מניחים את נתחי הטלה על שיפודי הבמבוק (3 עד 4 חתיכות לשיפוד) ומניחים בתבנית אפייה גדולה. מצפים שיפודי טלה במרינדה ומכסים. מקררים שיפודים במרינדה למשך הלילה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
4
מחממים פלנצ ' ה או מחבת על אש גבוהה. מתבלים את השיפודים במלח כשר. צורבים כל שיפודי טלה, בערך 1 דקה לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
5
מגישים על מגש גדול מעל הפיפראדה.
1
שלב בקערה בינונית שאלוט, פלפל גינדילה, טימין, עירית, רוזמרין, כמון, זרעי שומר, זרעי חרדל, זעפרן ופפריקה.
מרכיבים שתצטרך
לתיבול בשרלתיבול בשר
פירורי לחם, כמה חופניםפירורי לחם, כמה חופנים
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
זעפרןזעפרן
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
בצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גסבצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גס
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
מוסיפים את מיץ הלימון ומוסיפים לאט שמן זית תוך הקצפה יסודית.
מרכיבים שתצטרך
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
3
מחממים מחבת פלנצ ' ה או פנקייק על אש בינונית-גבוהה ומשחירים בזהירות את הפלפלים האדומים מכל הצדדים. ברגע שחרוך מספיק, מוציאים, עוטפים בעיתון ומניחים בצד להתקרר. כאשר הפלפלים קרירים מספיק לטיפול, שלפו בזהירות את הזרעים וקילפו את העור החרוך. פורסים את הפלפל האדום הקלוף לרצועות דקות ומוסיפים לקערה בינונית עם שום וענפי טימין שלמים.
מרכיבים שתצטרך
טימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולקטימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולק
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנותפפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
מוסיפים שמן זית, לזרוק יחד, ומשרים לפחות 20 דקות, או עד 1 יום קדימה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר