קושימומחה
מוכן ב8 שעות, 40 דק.
מנות2
ציון בריאות100
מגזין

שיפודי טלה א לה פלנצ'ה עם פיפראדה

שיפודי טלה א לה פלנצ'ה עם פיפראדה
שיפודי טלה א לה פלנצ'ה עם פיפראדן הוא איש מערות, ללא גלוטן, ללא חלב, וראשוני מנה עיקרית. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 58 גרם חלבון, 75 גרם שומן, ובסך הכל של 1010 קלוריות. מתאים ל-2 ומחירו 12 מנות.85 דולר למנה. אם יש לכם זרעי חרדל טחונים, פפריקה, פלפלים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 8 שעות ו -40 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 83%. הציון הזה נהדר. נסו פיפראדה, שיפודי טלה על הגריל, ו שיפודי טלה רוזמרין (מתכונים דומים).

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
ציוד מיוחד: פלנצ ' ה או מחבת פנקייק מחבת, 1 עיתון (רצוי ספרדית!), 6-אינץ במבוק שיפודים
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
3
מניחים את נתחי הטלה על שיפודי הבמבוק (3 עד 4 חתיכות לשיפוד) ומניחים בתבנית אפייה גדולה. מצפים שיפודי טלה במרינדה ומכסים. מקררים שיפודים במרינדה למשך הלילה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
4
מחממים פלנצ ' ה או מחבת על אש גבוהה. מתבלים את השיפודים במלח כשר. צורבים כל שיפודי טלה, בערך 1 דקה לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
5
מגישים על מגש גדול מעל הפיפראדה.
1
שלב בקערה בינונית שאלוט, פלפל גינדילה, טימין, עירית, רוזמרין, כמון, זרעי שומר, זרעי חרדל, זעפרן ופפריקה.
מרכיבים שתצטרך
לתיבול בשרלתיבול בשר
פירורי לחם, כמה חופניםפירורי לחם, כמה חופנים
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
זעפרןזעפרן
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מוסיפים את מיץ הלימון ומוסיפים לאט שמן זית תוך הקצפה יסודית.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
3
מחממים מחבת פלנצ ' ה או פנקייק על אש בינונית-גבוהה ומשחירים בזהירות את הפלפלים האדומים מכל הצדדים. ברגע שחרוך מספיק, מוציאים, עוטפים בעיתון ומניחים בצד להתקרר. כאשר הפלפלים קרירים מספיק לטיפול, שלפו בזהירות את הזרעים וקילפו את העור החרוך. פורסים את הפלפל האדום הקלוף לרצועות דקות ומוסיפים לקערה בינונית עם שום וענפי טימין שלמים.
מרכיבים שתצטרך
טימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולקטימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולק
8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
שום גויה®שום גויה®
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מוסיפים שמן זית, לזרוק יחד, ומשרים לפחות 20 דקות, או עד 1 יום קדימה.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק