שיפודי טמפה בגריל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל שיפודי טמפה בגריל. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 234 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 12 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך פלפל, פלפל טחון, מיץ ליים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הדבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת זנגביל דבש כקינוח. זה מושלם עבור יום העצמאות. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 10 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ללא חלב וצמחוני דיאט. נסו שיפודי טמפה פלפל W / Vermicelli & סלט מלפפון, סלט טמפה בגריל, ו איך לעשות הפחתת בלסמי ב 10 דקות עם טמפה ומלפפונים (טבעוני, GF אם gf טמפה משמש) (מתכונים דומים).
הוראות
שלב 1 חומץ כף והבא 4 מרכיבים (דרך פלפל שחור) בשקית ניילון zip-top קטנה; להוסיף טמפה. להשרות במקרר 2 שעות, מפנה מדי פעם.
שלב הנותרים 2 כפיות חומץ, דבש, מיץ, שמן קנולה, מלח, ופלפל אדום בסיר קטן. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה; לבשל 2 דקות או עד תערובת דבש הוא מעובה מעט.
חוט טמפה, עגבניות, פטריות, ופלפל בל לסירוגין על כל אחד 8 (6 אינץ') שיפודים.
מניחים שיפודים על הגריל; גריל 10 דקות או עד השחמה, פונה לאחר 5 דקות ו צולה מדי פעם עם חצי תערובת דבש.
טפטוף עם תערובת דבש נותרת; מפזרים בצל.