שיפודי כבד עוף
מנה זו מכילה סביב 8 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 109 קלוריות. מתאים ל-8 מנות. אם יש לכם שמן זית, צנוניות, ליווי: פלחי לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן קטוגני דיאט. נסו כבד Pâté – מוס כבד עוף המשי והקרימי ביותר אי פעם, כבד בקר עם תאנה, בייקון וקרמלית בצל Compote [או הכבד בשר בקר האולטימטיבי], ו מוס כבד עוף (מתכונים דומים).
הוראות
להשרות כבדים בחלב, מקורר, 1 שעה.
מסננים, לאחר מכן לשטוף יבש לטפוח. מתבלים עם 1/4 כפית מלח ו 1/8 כפית פלפל.
הסר עלי רוזמרין מן sprigs, משאיר חבורה קטנה בחלק העליון של sprig. כבדים חוט (1 אם גדול, 2 אם קטן יותר) על גבי גבעולי רוזמרין.
חום 1 כף חמאה ושמן במחבת כבדה 12 אינץ מעל חום בינוני עד הקצף שוכך. מבשלים כבדים על שיפודים, פונה פעם אחת, עד זהב רק מבושל דרך, 5 עד 6 דקות בסך הכל.
יוצקים שומן ממחבת, ולאחר מכן מערבבים את הכף הנותרים חמאה, צנוניות, ומיץ לימון למחבת. כף מעל כבדים.
Fontaleoni Vernaccia diSan Gimignano ' 07