שיפודי מוצרלה עם רוטב אנשובי (Spiedini di מוצרלה)
שיפודי מוצרלה עם רוטב אנשובי (Spiedini di מוצרלה) עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את הרפרטואר של המנה העיקרית שלך. זה מתכון pescatarian מגישה 8 . מנה אחת מכילה 452 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 20 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. אם יש לכם מוצרלה די ביופולה, לחם בן יום, פטרוזיליה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה לחם בננה כקינוח. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : קרוסטיני עם מוצרן טרי ורוטב אנשובי, כריך מוצרלה בגריל עם אנשובי-טפנד זיתים, ו שיפודי רוזמרי מוצרלה.
הוראות
מניחים 3 קוביות לחם ושלוש קוביות גבינה על שיפודים רבים ככל הדרוש כדי להשתמש בכל הלחם והגבינה. תניח בצד.
במחבת גדולה, כבדה, חום 1 כוס שמן עד כמעט עישון. טובלים כל שיפוד בביצה כדי מעיל ומבשלים בשמן עד חום זהוב בהיר. שיפודי סט של צלחת מרופדת עם מגבות נייר כדי לנקז.
בסיר קטן, מחממים את 1/2 כוס השמן הנותרת עם האנשובי עד שהשמן רותח וחתיכות הדגים מתפרקות, כ -10 דקות.
מוסיפים את הפטרוזיליה לשמן, שופכים את השמן על הספידיני ומגישים.