שיפודי סטייק מזרחיים (או עקיצות מתאבן)
שיפודי סטייק אוריינטליים (או עקיצות מתאבנים) עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה זו מכילה סביב 35 גרם חלבון 15 גרם של שומן, וסך הכל 317 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו סוכר, רוטב צדפות, ג'ינג'רוט, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה מושלם עבור יום ולנטין. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מתכונים דומים: שיפודי מתאבנים עם סטייקים ופטריות, שיפודי בשר מזרחי עם סלט מלפפון, ו שיפודי מתאבן עוף תאילנדי.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין אחד אתה יכול לנסות הוא מרלו מחוז Peju. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 38 דולר.
![מרלו מחוז פג ' ו]()
מרלו מחוז פג ' ו
צבע אודם עמוק, המרלו 2016 מציע ניחוחות ריחניים, שכבתיים של רימונים עסיסיים, תבלין אפייה וקמצוץ ארז. פירות עבותים של דובדבנים ובלקברי עוטפים את החיך. רמזים רכים של שקדים קלויים ווניל מגיעים לשיאם בגימור אלגנטי. טעים עכשיו, מרלו זה ימשיך להתבגר במשך 6-8 השנים הבאות.תערובת: 95% מרלו, 4% קברנה סוביניון, 1% פטיט סירה