שיפודי עוף עם רומיין בגריל עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 46 גרם חלבון 22 גרם של שומן, וסך הכל 535 קלוריות. זה מושלם עבור יום העצמאות. אם יש לכם פירורי לחם, שמן זית, שאלוט, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב פירורי הלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,שטרודל תפוחים כקינוח. 7 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. נסו כריכי עוף ופלפל עם פנים פתוחות עם פלחי רומיין בגריל, סלט פקאן רומיין עם שיפודי שרימפס, ו שיפודי בייקון ורומיין עם רוטב גבינה כחולה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים את שמן הזית, חומץ, אורגנו, שאלוט, שום, פתיתי פלפל אדום ו 1 1/4 כפיות מלח בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדום
שמן זית
אורגנו
שאלות
חומץ
שום
מלח
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
טפטוף הצדדים לחתוך של כל פיסת רומיין עם כ 1 כפית של ההלבשה.
מרכיבים שתצטרך
רומיין
3
מוסיפים את העוף לקערה עם הרוטב הנותר וזורקים.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלם
ציוד שתשתמש בו
קערה
4
מוסיפים את פירורי הלחם וזורקים למעיל. להשחיל את העוף על שיפודים, משאיר מקום בין כל חתיכה. גריל שיפודי העוף, מפנה מדי פעם, עד מבושל דרך, 8 עד 10 דקות. בינתיים, גריל רומיין, מפנה פעם אחת, עד מסומן ונבול מעט, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם
עוף שלם
רומיין
ציוד שתשתמש בו
שיפודים
גריל
5
מעבירים את הרומיין לצלחות ולטפטף עם שמן זית וחומץ. מתבלים במלח.